Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Bawang Putih Ubat Hiv Aids Cukup Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

De Nature Herbs – Hidup umpama wayang. Apabila kita ketawa ia menjadi komedi, apabila kita menangis ia menjadi drama, apabila bergaduh menjadi aksi dan apabila kita melihat cermin ia menjadi seram 🙂 Yakinlah bahawa setiap kejadian adalah sementara. Hidup anda tidak akan berhenti hanya kerana hiv. Di bahagian dunia itu, berjuta-juta penghidap hiv boleh hidup bahagia. Kenapa tidak dengan awak? Syukur mengajar bahawa kebahagiaan itu sederhana. Pastikan hiv yang anda hidapi mendapakan rawatan yang maksimum, semangat dalam menjalani aktifity kehidupan, jaga pemakanan dan kesihatan harian. InsyAlllah hiv yang anda hidapi boleh dikawal dan sembuh sepenuhnya. Bukan kah Allah telah meurunkan penyakit dan juga penawarnya? Untuk imunity harian anda, jum baca lebih lanjut topik bahasan kita mengenai bawang putih ubat hiv. Harapan akhir kami, ini boleh berfedah untuk anda dan keluarga.

KLIK : 5 Tanaman Herbal Pembunuh Virus Berbasis Sains

Dalam dunia kesihatan perubatan antarabangsa, belum ada satupun pengumuman yang menyatakan bahawa terdapat ubat yang boleh menyembuhkan hiv sepenuhnya, namun ramai saintis barat seperti Jerman, Amerika dan Jepun secara berterusan meneliti tumbuhan herba sebagai ubat hiv yang selamat tanpa kesan sampingan.  Malah tumbuhan ini telah terbukti mampu memperlahankan perkembangan virus, malah ia telah diluluskan sebagai tumbuhan pembunuh virus yang disyorkan. Rawatan awal pada pesakit hiv boleh membantu meningkatkan sel CD4 dan mempercepatkan penyembuhan. Rawatan ini akan membuatkan orang yang dijangkiti hiv hidup lebih lama supaya mereka dapat menjalani kehidupan yang normal. Rawatan lpenyakit ini dijalankan dalam pelbagai peringkat dan juga beberapa kombinasi herba yang berbeza.

Bawang Putih Ubat Hiv – Antibiotik Semulajadi
Malah bapa perubatan antibiotik, Louis Pasteur mengakui bahawa bawang putih adalah sama berkesan dengan penisilin. Sudah tentu anda tidak asing dengan bawang putih, bukan? Bawang putih dalam bahasa latin ialah allium sativum dan garlic dalam bahasa Inggeris. Ia mempunyai sejarah panjang digunakan oleh manusia. Lebih daripada 7,000 tahun dahulu ia berkembang di Asia Tengah dan di Mesir kuno, sebagai bumbu dalam masakan dan perubatan. Bawang putih mentah mengandungi minyak sitrik dan penuh dengan sebatian sulfur, termasuk bahan kimia yang dipanggil alliin. Hampir semua sayur dan ulam yang kita makan mengandungi bawang putih. Ternyata bukan sahaja untuk masakan, bawang putih juga telah digunakan sebagai antibiotik semulajadi sejak beberapa dekad lalu. Bawang putih adalah satu-satunya antibiotik yang sebenarnya boleh membunuh bakteria dan pada masa yang sama melindungi tubuh daripada toksin yang menyebabkan jangkitan. Paling populer bahawa bakteria yang paling sensitif terhadap bawang putih adalah bakteria mematikan bacilus anthracis yang menghasilkan racun Anthrax.

Bawang Putih Ubat Hiv, Why Not?

Biasanya 1 ulas bawang putih terdiri daripada beberapa biji bawang yang dilekat antara satu sama lain untuk membentuk bulatan. Berbeza dengan bawang putih biasa, bawang putih tunggal tidak melekat pada biji bawang lain. Bawang putih tunggal berbentuk bulat dan jauh lebih putih daripada bawang putih biasa. Daripada hasil kajian percubaan klinikal, ternyata bawang putih tunggal mengandungi 5-6 kali lebih banyak sebatian kimia daripada bawang putih biasa. Bagaimanapun, bawang jenis ini masih jarang digunakan dalam kehidupan seharian jika dibandingkan dengan bawang putih biasa. Bawang putih mengandungi minyak pati yang berguna sebagai antiseptik dan antibakteria. Contohnya bawang putih tunggal ini direndam dalam madu dan halia merah, ia sangat bagus untuk orang yang ada masalah kolestrol, sakit jantung, masalah jerawat dan banyak lagi penyakit kronik yang lain. Bawang putih tunggal juga mempunyai khasiat lain, diantaranya:

  1. Mencegah kanser Kandungan sulfida di dalamnya membantu hati melawan sebatian toksik yang mencetuskan kanser. Sel-sel kanser dihalang daripada merebak kerana ia dibasmi oleh nutrien anti-kanser yang terkandung dalam bawang putih.
  2. Merawat selsema seperti yang kita sedia maklum, simptom pertama hiv adalah selesema yang susah hilang.
  3. Tingkatkan daya tahan
  4. Meningkatkan Cd4 dengan cepat dalam penghidap hiv
  5. Kekalkan stamina dan kesihatan
  6. Membersihkan saluran ulteria
  7. Mencegah komplikasi penyakit pada penghidap hiv

Bawang putih termasuk dalam kategori ubat herba. Tetapi itu tidak bermakna bahawa hanya dengan memakan bawang putih, virus hiv anda akan hilang serta merta. Sudah tentu bawang putih mesti digabungkan dengan perskipsi ubat herba yang betul supaya ia boleh digunakan secara maksimum dalam merawat hiv yang anda hidapi.

BERAPA HARGA KESIHATAN DAN KEHIDUPAN ANDA?

KENAPA ANDA MASIH BERFIKIR DUA KALI UNTUK MERAWAT HIV

KALAU BUKAN ANDA, SIAPA LAGI?

JIKA TIDAK SEKARANG BILA MASANYA?

Cara Mengobati Hiv Dengan Bawang Putih
APA YANG MEMBUATKAN DENATURE HERBS ISTIMEWA?

• Produk Oiginal Berstandart Internasional ISO 9001
• Beriktiraf Halal
• Lulus Basic GMO Analysis Course Malaysia
• Pemulihan penuh simptom hiv biasanya 1 hingga 6 bulan.
• Tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan seperti loya dan pening.
• Terbukti Selamat untuk Ibu mengandung dan menyusui.
• 98% pesakit mengalami peningkatan sel CD4 selepas 2 minggu hingga 1 bulan penggunaan.

REVIEW PASIEN
Disclaimer: Keputusan setiap individu mungkin berbeza.Kami cuba maklumkan produk kami dan hasil yang boleh diperolehi secara adil dan tidak keterlaluan. Penyelidikan dan analisis membuktikan keberkesanan Terapi Herba DeNature tetapi tempoh pemulihan seseorang adalah berbeza, ini bergantung kepada aduan dan tahap hiv yang dihidapi.

TESTIMONI HIV SEMBUH DENGAN TES VIRAL LOAD NEGATIFTESTIMONI HIV SEMBUH DENGAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

The Journal Of Nutrition
Dalam kajian 2016 menunjukkan bahawa bawang putih mengandungi asid amino yang mengandungi sulfur yang merangsang aktiviti dalam sistem imun dan membantu melawan jangkitan. Sel T dan sel pembunuh semulajadi boleh bertindak balas terhadap pengubahsuaian diet termasuk bawang putih. Para penyelidik kemudian menilai sel T dan fungsi sel pembunuh bersama dengan penyakit yang dilaporkan sendiri. Hasil penyelidikan menunjukkan bahawa suplemen dengan bawang putih boleh meningkatkan fungsi sel imun. Tingkatkan sistem imun dan bantu penghidap hiv hidup sihat dan bebas daripada jangkitan oportunistik.

Bawang Putih Ubat Hiv Herba Pembunuh Virus
Sebatian utama dalam bawang putih ialah allicin. Bawang putih juga mengandungi sebatian lain, termasuk diallyl polysulfides dan ajoene. Sesetengah orang mendakwa bahawa bawang putih boleh membantu melawan hiv kerana sifat antivirusnya, seperti meningkatkan sistem imun. Satu analisis yang diterbitkan dalam Journal of Immunology Research mencadangkan bahawa bawang putih boleh meningkatkan fungsi sistem imun dengan merangsang pengeluaran jenis sel tertentu. Sel-sel ini termasuk sel pembunuh semulajadi dan makrofaj yang membantu melawan jangkitan hiv dan juga kanser.

Bawang putih dikenali sebagai herba pembunuh virus yang sangat berkesan, yang boleh memberikan sejumlah besar manfaat kesihatan. Senarai penyakit yang boleh dirawat dengan bawang putih lain termasuk:
• Jangkitan Helicobacter pylori
• Jangkitan Candida termasuk ketuat alat kelamin dan sifilis
• Pertumbuhan seriawan atau yis mulut pada penghidap hiv
• Aflatoksikosis yang dikaitkan dengan mikotoksin
• Staphylococcus aureus yang tahan methicillin
• Jangkitan Klebsiella
• Jangkitan Vibrio
• Pseudomonas dan strain tahan dadah
• Mycobacterium tuberculosis pada pesakit Tb
• Jangkitan sitomegalovirus
• Jangkitan virus Herpes Simplex, Parainfluenza jenis 3 dan virus vaccinia
• Rhinovirus manusia jenis 2 dan virus stomatitis vesikular
• Jangkitan streptokokus Kumpulan B

Bawang Putih Anti Kanser
Ini hanyalah beberapa masalah kesihatan di mana bawang putih boleh membantu kerana sifatnya yang kuat melawan jangkitan. Sayuran yang menakjubkan ini telah digunakan untuk merawat dan menyembuhkan kanser selama berabad-abad. Malah Hippocrates mengesyorkan mengambil sejumlah besar bawang putih yang dihancurkan sebagai penawar kanser. Jika anda membuat keputusan tentang herba pembunuh virus bawang putih untuk menyembuhkan kanser anda dengan menggunakan bahan yang menakjubkan ini sebagai anti-kulat, anda perlu mengambil sekurang-kurangnya 5-6 ulas bawang putih yang dihancurkan setiap hari. Terdapat kira-kira 12 ulas dalam satu kepala bawang putih. Juga ambil perhatian bahawa anda perlu membiarkannya selama sekurang-kurangnya 15 minit selepas menumbuknya. Tempoh masa ini diperlukan untuk membebaskan enzim yang menghasilkan sebatian anti-kulat dan anti-kanser. Sekian penjelasan kami mengenai bawang putih Ubat hiv, semoga berfaedah untuk anda dan juga keluarga. Salam sejahtera.

Bagikan ke

Bawang Putih Ubat Hiv Aids Cukup Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!