Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Herbs An Hiv Cure Is It Possible?

Herbs An Hiv Cure Is It Possible? 
Persidangan AIDS Antarabangsa ke-24, akan berlangsung dari 29 Julai hingga 2 Ogos 2022. Buat pertama kalinya, persidangan hiv dan aids terbesar di dunia akan diadakan di Montreal Canada. Konferrnsi akan disiarkan live secara maya, untuk menjadikannya mudah diakses oleh seramai mungkin orang. Fokus persidangan itu adalah untuk mengajak dunia terlibat semula dan mengikuti pengetahuan tentang hiv dan aids. Ia akan mentakrifkan agenda penyelidikan masa depan, mengalihkan bukti terkini kepada tindakan dan memetakan konsensus baharu untuk menangani wabak hiv sebagai ancaman kepada kesihatan awam dan kesejahteraan individu. Empat dekad tindak balas terhadap hiv telah menunjukkan bahawa kemenangan terbesar kita datang apabila saintis, penggubal dasar dan aktivis bersatu untuk memerangi penyakit maut ini.

Dapatkan Maklumat Ubat HIV Dari Pakar Herba Bertauliah Secara Online Dari Mana Jua Anda Berada Tanpa Perlu Menunggu Giliran. Fahami Semuanya Dalam 5 Minit! Klinik DeNature Sedia Menghantar PrEP dan Ubat HIV ke Seluruh Negara

Pendekatan Kami Untuk Menyembuhkan HIV
Sepanjang 40 tahun yang lalu, kemajuan yang luar biasa telah dicapai dalam pembangunan rawatan hiv yang berkesan yang membolehkan orang yang hidup dengan hiv menyekat virus mereka ke tahap yang tidak dapat dikesan dan mengelakkan penularannya kepada orang lain. Era rawatan berkesan dengan ubat antiretroviral (ARV) doktor adalah satu lonjakan besar dari hari-hari awal krisis hiv , tetapi hakikatnya kekal bahawa hampir 38 juta orang hidup dengan hiv di seluruh dunia. Mereka ini masih perlu menjalani rawatan sepanjang hayat, yang boleh mengambil kesan emosi dan fizikal yang ketara. Untuk mengangkat beban besar ubat harian dan stigma sosial yang dikaitkan dengan hiv , penyembuhan adalah penting untuk mencapai matlamat kami dalam menamatkan wabak hiv. Dengan mengambil kira matlamat ini, kami ada untuk penyelesaian yang selamat dan boleh dipercayai.

Cabaran Untuk Menyembuhkan HIV
Disebabkan sifat hiv, mencari penawar datang dengan beberapa cabaran khas. Cabaran yang paling ketara pada hiv cure adalah keupayaan virus untuk menyembunyikan dirinya dan tidak aktif didalam kantung sel inang yang tidak dikenali oleh sistem imun sebagai repositori hiv. Walaupun seseorang telah berjaya menekan hiv melalui rawatan ARV, namnun hiv hanya tersembunyi “reservoir laten,” dan ianya boleh muncul semula jika rawatan ARV dihentikan. Kemudian bagaimana untuk mencari hiv cure? Pendekatan kami sederhana. Let’s see the following explanation

Herbs An Hiv Cure

Strategi herba mula-mula memberi tumpuan kepada mendorong hiv yang tersembunyi dalam sel imun manusia untuk membuat protein virus yang membolehkan sel dengan hiv (Induce). Sebaik sahaja sel yang mengandungi hiv terdedah, maka herba boleh menandakan sel inang ini untuk disingkirkan oleh sistem imun secara berdikari(Reduce). Ejen Induce dan Reduce semuanya akan diberikan apabila orang menjalani terapi herba supresif untuk melindungi sel yang sihat daripada virus. Herba juga memberi tumpuan kepada pembangunan molekul pendamping yang akan menyasarkan sel dengan hiv yang baru terdedah untuk mengurangkan infeksi oportunistik. Gabungan beberapa jenis herba ini boleh menghasilkan molekul yang menjadi salah satu laluan terkuat ke hadapan untuk menyembuhkan hiv.

Herbs An Hiv Cure

Hiv Cure

UBAT HIV HERBA YANG DISYORKAN AKAR BERTAULIAH
Set Terapi Hiv Herba De Nature adalah gabungan Habattussauda, ​​Sambiloto dan bahan tambahan lain yang diproses melalui kaedah Cold Pressure Nanotech dan mengikut piawaian CPOTB (Cara Membuat Ubat Tradisional Dengan Baik) menghasilkan produk liquid capsule berkualiti yang mudah diserap dan bertindak balas dengan cepat untuk memberikan kesan maksimum bagi tubuh dalam membasmi hiv virus, bakteria dan kulat.

Bagaimana Terapi Kombinasi Herba Berfungsi?
Jangkitan hiv dapat diatasi dengan baik dengan kombinasi herba yang berlainan dan replikasi virus didalam tubuh dapat ditekan dengan berkesan. Dengan gabungan bahan aktif yang betul, virus tidak dapat membiak didalam badan. Herba mematahkan kitaran ini dengan beberapa cara. Ada yang menangkap virus ketika ia memasuki sel. Yang lain menghalang hiv mengawal sel. Masih ada yang memastikan sel tidak menghasilkan virus baru. Itulah sebabnya kami menetapkan beberapa herba yang berfungsi pada titik yang berbeza pada masa yang sama. Bersama-sama, ramuan ini menghalang hiv daripada membiak dan merebak. Dengan terapi kombinasi yang sesuai, jumlah virus dapat ditekan sehingga hiv virus tidak lagi dapat dikesan dalam darah. Ubat Hiv Herba DeNature berfungsi berbeza tetapi saling menyokong dan saling melengkapi.

FARMAKOLOGI HERBA DE NATURE
HABATOP ( HABBATUSSAUDA)
Habatussauda dengan kwalitas super dikemas dalam cangkang kapsul bening, berfungsi untuk menjaga stamina tubuh, meningkatkan cd4 secara cepat, meningkatkan imunitas tubuh, mengobati lelah letih dan kelelahan, mengobati nyeri dan sakit dipersendian, serta membantu menghambat perkembangan hiv virus secara signifikan. Rasulullah Saw bersabda: “Gunakanlah Habbatussaudaâ, karena di dalamnya terdapat ubat untuk segala macam penyakit kecuali as Sam [maut].” [HR Shahih Bukhari dan Muslim]. Fungsinya adalah untuk Menguatkan sistem kekebalan, karena mampu meningkatkan rasio sel T positif dan negatif menjadi 55 peratus dengan 30 aktivitas pembunuh sel alamiah. Dengan demikian habbatussauda dapat dijadikan ubat untuk penyakit yang menyerang kekebalan tubuh seperti AIDS dan kanser.

GHOSIAH ( Hiv Cure )
Ghosiah bebahan dasar lumbricus rubellus extract adalah Cacing tanah. Penelitian juga menyebutkan jika cacing tanah memiliki kandungan lebih dari 40 protein serta pemeran aktivitas biologis seperti : antimikroba, proteolitik, cytolytic, hemolitik, tumorolytic, hemagglutinating, dan kegiatan mitogenic. Cacing tanah termasuk dalam hewan tak bertulang belakang atau yang biasa disebut dengan invertebrata. Cacing lumbricus rubellus dipercayai sebagai cara merawat hiv, sebab memiliki banyak kandungan nutrisi mulai dari kandungan protein yang mencapai 76%, asam amino yang tinggi, lemak 45 %, energi 1,5 % serta 17 % berupa karbohidrat. Ghosiah berfungsi sebagai :
• Ubat bagi banyak jenis penyakit demam,cirit birit,hipertensi, pening, mual,penyumbatan dll
• Termasuk dalam jenis makanan yang sehat
• Memiliki zat anti-biotik
• Meningkatkan nafsu makan dan daya tahan tubuh
• Enzim penghancur bakteria dan hiv virus dalam darah

KLIK : Traditional Chinese Herbal Medicines for Treating HIV Infections and AIDS

GANGJIE ( Hiv Cure )
Gangjie berbahan dasar dari daun dan bunga misai kucing serta meniran berfungsi untuk mengubati demam, berpeluh dimalam hari, membantu proses penyembuhan cirit brit, membersihkan saluran ulterik,mengatur debit keputihan, menetraisir pembuangan disaluran kemih, menjaga kesehatan dan meningkatkan iminitas tubuh. Alasan itulah yang membuat tanaman ini dipakai oleh para herbalis untuk menyokong kesehatan para pesakit hiv aids.

SAMBILOTO ( Hiv Cure )
Detail cara merawat hiv dengan sambilto sudah saya terangkan diatas. Sebagai tambahan, sambiloto mengandung senyawa andrographolide. Senyawa tersebut rasanya pahit, namun dibalik rasanya yang pahit ia juga mempunyai sifat untuk menjaga organ hati. Senyawa tersebut mampu menjaga hati dari efek negatif galaktosamin dan parasetamol. Senyawa tersebut juga mempunyai peranan yang sangat besar dalam mengurangi enzim CD4 sehingga dapat menekan pertumbuhan sel kanser. Selain itu, senyawa andrographolide juga mempunyai khasiat mampu meningkatkan daya tahan tubuh. Sehingga, dengan melihat kandungan yang di miliki oleh daun sambiloto ini mempunyai khasiat dalam meningkatkan daya tahan tubuh, maka tak heran bila sambiloto ini terpilih sebagai salah satu jenis tanaman yang di percayai sebagai pembunuh virus hiv. Sambiloto juga memiliki Fungsi utama untuk meningkatkan daya tahan tubuh. Di Amerika Serikat, sambiloto sudah dipatenkan sebagai obat penyakit hiv aids ( Hiv Cure ).

SAINTIFIK HERBS BERKESAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

Hiv Cure

Hiv Cure

Herbs An Hiv Cure
Ramai penghidap hiv menggunakan ubat arv dan herba dalam kombinasi untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan mereka. Terdapat banyak bukti bahawa rawatan kombinasi boleh melegakan beberapa gejala jangkitan hiv. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa apa sahaja ubat yang anda ambil tidak boleh digunakan secara sembarangan. Hubungi profesional kesihatan yang anda percayai dan bercakap tentang semua masalah yang anda hadapi. Ibadah mendekatkan diri kepada Tuhan dan terapi pijat boleh membantu mengurangkan kesakitan bagi sesetengah orang. Penyelidikan daripada Sumber Dipercayai telah menunjukkan bahawa ibadat juga boleh meningkatkan perasaan kesihatan secara keseluruhan dan mengurangkan kebimbangan dan kemurungan. Malah ia telah terbukti meningkatkan tahap sel CD4 secara cepat dan selamat. Apa-apapun ubat hanyalah perntara dan Tuhan adalah penyembuh yang sebenar, tetap semangat teman semua. Sekian tema Hiv Cure kali ini, We do because we care salam sihat DeNature.

Bagikan ke

Herbs An Hiv Cure Is It Possible?

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!