Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

HIV Virus Dan Kaedah Rawatan Yang Mungkin

Jangkitan dengan human imunodefisiensi virus disebut sebagai hiv. Hiv virus ini terutama disebarkan melalui hubungan seks. Risiko jangkitan yang paling besar adalah lelaki yang melakukan hubungan seks dengan lelaki. Hiv diteliti dengan baik hari ini dan terdapat kemajuan yang signifikan dalam rawatan. Dengan diagnosis awal dan rawatan tepat pada masanya, orang dengan hiv kini mempunyai jangka hayat yang hampir normal dengan kualiti hidup yang baik. Banyak kempen, termasuk dari organisasi perkhidmatan kesihatan, mendorong anda untuk mengetahui tentang hiv dan cara penularannya – kerana pengetahuan penting untuk melindungi diri anda dari jangkitan dan juga untuk hidup dengan baik. Untuk itu kami disini dan pada kesempatan ini akan membincangkan mengenai hiv virus dan kaedah rawatan yang mungkin. Herba DeNature telah terbukti membantu banyak pesakit hiv untuk lebih sihat tanpa kesansampingan yang mengganggu.

Tanpa Rawatan Viral Load Meningkat
Sistem kekebalan tubuh menghasilkan antibodi semasa fasa penyakit ini. Anda semestinya melawan hiv virus supaya hiv virus tidak terus membiak didalam badan. Proses ini dapat berlangsung lama tanpa gejala yang dapat dilihat. Tetapi sistem imun sudah rosak oleh perkembangan ini. Usus, yang memainkan peranan penting dalam mekanisme pertahanan tubuh sendiri, terjejas teruk. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai perkara ini di sini. KLIK : SAMBILATA PEMBUNUH VIRUS PALING BERKESAN

Dapatkan Maklumat Ubat HIV Dari Pakar Herba Bertauliah Secara Online Dari Mana Jua Anda Berada Tanpa Perlu Menunggu Giliran. Fahami Semuanya Dalam 5 Minit!

Hiv Virus dan Sistem Imun

Sistem imunitas adalah rangkaian yang sangat kompleks. Tugasnya adalah untuk memerangi patogen seperti bakteria, kulat dan virus dan memusnahkan sel mati atau sel yang berpenyakit. Hiv merosakkan sistem canggih ini dengan menyerang sel-sel imun tertentu. Yang terpenting, ia menyerang sel penolong, juga disebut sel T helper atau sel cd4, untuk membiak di dalamnya. Sel cd4 mempunyai peranan penting dalam pertahanan terhadap patogen, Mereka mengawal sel-sel imun yang lain dalam kerja mereka. Sekiranya mereka dilemahkan oleh hiv, mereka tidak lagi dapat memenuhi fungsi ini. Semakin banyak jumlah sel cd4 yang cekap dalam darah berkurang, semakin sedikit sistem kekebalan tubuh dapat melindungi tubuh dari patogen.

HIV dan AIDS
Sebaik sahaja hiv memasuki tubuh, sistem kekebalan tubuh membela diri dari penyusup dengan strategi yang sama seperti yang dilakukannya dengan patogen lain. Walau bagaimanapun, antibodi dan sel kekebalan yang mereka buat tidak lagi dapat membasmi hiv. Hiv virus ini menggabungkan maklumat genetiknya dengan bahan genetik sel yang ditembusnya. Oleh itu – pada masa ini – tidak dapat diselesaikan daripadanya. Penyelidik di seluruh dunia berusaha untuk menyelesaikan masalah ini dan membuka jalan untuk penawarnya.

Sekiranya jangkitan hiv tidak dirawat, hiv virus ini akan merosakkan sistem imun dan berakhir dengan AIDS. Pada satu ketika, sistem pertahanan tubuh sendiri tidak lagi dapat menangkis patogen yang tidak menjadi masalah bagi orang yang sihat. Yang pasti, kadang-kadang penyakit yang mengancam nyawa seperti radang paru-paru atau barah boleh berlaku. Berita baiknya AIDS menjadi sangat jarang berlaku sekarang dan biasanya dapat dielakkan dengan memulakan terapi hiv pada waktu yang tepat. Mereka masih boleh berlaku hari ini, misalnya, jika anda terlambat untuk menjalani ujian atau jika gejala pertama tidak dikenali.

Laluan Penghantaran HIV
Berbanding dengan patogen lain, hiv sukar menular. Hanya ada risiko jangkitan jika cairan tubuh yang mengandung hiv virus memasuki tubuh dalam jumlah yang cukup, pada membran mukus atau langsung ke luka terbuka. Risiko menular hiv sangat tinggi apabila terdapat sejumlah besar hiv viruss dalam darah dan cairan tubuh. Ini berlaku, misalnya, untuk waktu yang singkat dengan jangkitan baru. Sekiranya jumlah hiv virus dalam darah dan cairan tubuh rendah, misalnya kerana seseorang yang positif hiv mengambil ubatnya secara berkala, penularan virus hiv sangat tidak mungkin. Cecair badan yang mengandungi virus adalah:
• Filem cecair pada mukosa usus
• Sperma
• Cairan Vagina
• Darah (termasuk darah haid)
• Air Susu Ibu

HIV Virus Dan Kaedah Rawatan Yang Mungkin

HIV Virus Dan Kaedah Rawatan Yang Mungkin

APA YANG MEMBUAT PRODUK INI BERBEZA DARI LAIN?
Set Terapi Hiv Herba De Nature adalah gabungan Habattussauda, ​​Sambiloto dan bahan tambahan lain yang diproses melalui kaedah Cold Pressure Nanotech dan mengikut piawaian CPOTB (Cara Membuat Ubat Tradisional dengan baik) menghasilkan produk liquid capsule berkualiti yang mudah diserap dan bertindak balas dengan cepat untuk memberikan kesan maksimum bagi tubuh dalam membasmi hiv virus, bakteria dan kulat.

FARMAKOLOGI HERBA DE NATURE
HABATOP ( HABBATUSSAUDA)
Habatussauda dengan kwalitas super dikemas dalam cangkang kapsul bening, berfungsi untuk menjaga stamina tubuh, meningkatkan cd4 secara cepat, meningkatkan imunitas tubuh, mengobati lelah letih dan kelelahan, mengobati nyeri dan sakit dipersendian, serta membantu menghambat perkembangan hiv virus secara signifikan. Rasulullah Saw bersabda: “Gunakanlah Habbatussaudaâ, karena di dalamnya terdapat ubat untuk segala macam penyakit kecuali as Sam [maut].” [HR Shahih Bukhari dan Muslim]. Fungsinya adalah untuk Menguatkan sistem kekebalan, karena mampu meningkatkan rasio sel T positif dan negatif menjadi 55 peratus dengan 30 aktivitas pembunuh sel alamiah. Dengan demikian habbatussauda dapat dijadikan ubat untuk penyakit yang menyerang kekebalan tubuh seperti AIDS dan kanser.

GHOSIAH
Ghosiah bebahan dasar lumbricus rubellus extract adalah Cacing tanah. Penelitian juga menyebutkan jika cacing tanah memiliki kandungan lebih dari 40 protein serta pemeran aktivitas biologis seperti : antimikroba, proteolitik, cytolytic, hemolitik, tumorolytic, hemagglutinating, dan kegiatan mitogenic. Cacing tanah termasuk dalam hewan tak bertulang belakang atau yang biasa disebut dengan invertebrata. Cacing lumbricus rubellus dipercayai sebagai cara merawat hiv, sebab memiliki banyak kandungan nutrisi mulai dari kandungan protein yang mencapai 76%, asam amino yang tinggi, lemak 45 %, energi 1,5 % serta 17 % berupa karbohidrat. Ghosiah berfungsi sebagai :
• Ubat bagi banyak jenis penyakit demam,cirit birit,hipertensi, pening, mual,penyumbatan dll
• Termasuk dalam jenis makanan yang sehat
• Memiliki zat anti-biotik
• Meningkatkan nafsu makan dan daya tahan tubuh
• Enzim penghancur bakteria dan hiv virus dalam darah

GANGJIE
Gangjie berbahan dasar dari daun dan bunga misai kucing serta meniran berfungsi untuk mengubati demam, berpeluh dimalam hari, membantu proses penyembuhan cirit brit, membersihkan saluran ulterik,mengatur debit keputihan, menetraisir pembuangan disaluran kemih, menjaga kesehatan dan meningkatkan iminitas tubuh. Alasan itulah yang membuat tanaman ini dipakai oleh para herbalis untuk menyokong kesehatan para pesakit hiv aids.

SAMBILOTO
Detail cara merawat hiv dengan sambilto sudah saya terangkan diatas. Sebagai tambahan, sambiloto mengandung senyawa andrographolide. Senyawa tersebut rasanya pahit, namun dibalik rasanya yang pahit ia juga mempunyai sifat untuk menjaga organ hati. Senyawa tersebut mampu menjaga hati dari efek negatif galaktosamin dan parasetamol. Senyawa tersebut juga mempunyai peranan yang sangat besar dalam mengurangi enzim CD4 sehingga dapat menekan pertumbuhan sel kanser. Selain itu, senyawa andrographolide juga mempunyai khasiat mampu meningkatkan daya tahan tubuh. Sehingga, dengan melihat kandungan yang di miliki oleh daun sambiloto ini mempunyai khasiat dalam meningkatkan daya tahan tubuh, maka tak heran bila sambiloto ini terpilih sebagai salah satu jenis tanaman yang di percayai sebagai pembunuh virus hiv. Sambiloto juga memiliki Fungsi utama untuk meningkatkan daya tahan tubuh. Di Amerika Serikat, sambiloto sudah dipatenkan sebagai obat penyakit hiv aids.

SAINTIFIK HERBS BERKESAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

Bagaimana Terapi Kombinasi Herba Berfungsi?
Jangkitan hiv dapat diatasi dengan baik dengan kombinasi herba yang berlainan dan replikasi virus didalam tubuh dapat ditekan dengan berkesan. Dengan gabungan bahan aktif yang betul, virus tidak dapat membiak didalam badan. Herba mematahkan kitaran ini dengan beberapa cara. Ada yang menangkap virus ketika ia memasuki sel. Yang lain menghalang hiv mengawal sel. Masih ada yang memastikan sel tidak menghasilkan virus baru. Itulah sebabnya kami menetapkan beberapa herba yang berfungsi pada titik yang berbeza pada masa yang sama. Bersama-sama, ramuan ini menghalang hiv daripada membiak dan merebak. Dengan terapi kombinasi yang sesuai, jumlah virus dapat ditekan sehingga hiv virus tidak lagi dapat dikesan dalam darah. Pesakit HIV hari ini hidup hampir sepanjang orang tanpa jangkitan. Ubat Hiv Herba DeNature berfungsi berbeza tetapi saling menyokong dan saling melengkapi.

Bagikan ke

HIV Virus Dan Kaedah Rawatan Yang Mungkin

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!