Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Kesan Jangka Panjang Haart

Salam sejahtera untuk anda semua, semoga senantiasa dirahmati Aamiin. Melalui entry bertajuk kesan jangka panjang haart. Laman web ini web kita, terbuka kepada pro dan kontra tanpa prejudis. Tiada sesiapa yang terlalu benar atau terlalu salah. Saling mempelajari dan sokong menyokong. Terdapat sedikit suntingan untuk disesuaikan sebagai sebuah entry. Mari baca 🙂

Dapatkan Maklumat Ubat HIV Dari Pakar Herba Bertauliah Secara Online Dari Mana Jua Anda Berada Tanpa Perlu Menunggu Giliran. Fahami Semuanya Dalam 5 Minit! Klinik DeNature Sedia Menghantar PrEP dan Ubat HIV ke Seluruh Negara

WAJIB BACA : HIV DRUGs & THE DISEASES THEY CAUSE.

Tiada perbezaan pendapat antara kami. Sekadar perbincangan dan perkongsian antara dua orang yang sama-sama memahami dan kami berpendapat pandangan kami perlu dikongsi dengan khalayak yang lebih ramai supaya dapat membantu kita berfikir dengan lebih rasional. Satu penerangan yang bersahaja dan ringkas tetapi mudah difahami. Bak kata pepatah: harapkan pagar, pagar makan padi. Ya memang HAART membantu kita melawan virus hiv, tetapi ada di antaranya mendatangkan penyakit lain… Ini kerana racun yang terdapat dalam HAART itu begitu kuat sehinggakan ada sesetengah organ badan kita tidak mampu untuk berfungsi dengan baik. Bukan niat saya untuk menakut-nakutkan, tetapi sekurang-kurangnya kita kena tahu benda ni. Terima kasih. Tak mengapa jika anda tak bersetuju untuk masa ni. Insya-Allah dilain masa anda pengamal ubat haart akan jauh lebih mengerti.

Kesan jangka panjang haart – Tidak seperti dulu pasal kesihatan dan pemakanan, masyarakat kita sekarang berfikir 10 langkah kedepan. Jika membaca apa saja journal atau artikel tentang kesan sampingan sesuatu produk atau makanan, contoh: Ayam daging dan cara penternakannya. Kita akan takut untuk menelan. Begitu juga, buah-buahan, sayur-sayuran, minuman dan malahan hampir apa sahaja. Minum madu tualang, susu kambing, makan kurma dan habbatussauda yang mengikut sunnah pun akan ada kesan sampingan tertentu terhadap buah pinggang, jantung dan sebagainya jika tanpa kawalan. Ambil secara berpada-pada. Inilah namanya qadha’ dan qadar.

Kesan Jangka Panjang Haart

HAART ….Ya, yang kita telan saban hari setiap jam-jam tertentu adalah DADAH KARTEL. Sudah tentu ada side effectnya dan saya sendiri pernah buat sedikit carian maklumat dan ianya memang ada dikongsikan oleh more info about hiv dibawah tajuk: HIV DRUGs & THE DISEASES THEY CAUSE. Elok sebagai pengetahuan dan langkah berjaga-jaga tetapi semoga tidak mendatangkan kesan sebaliknya kepada segelintir yang tidak rasional. Kerana takutkan macam-macam kesan sampinganlah ramai enggan menerima rawatan. Dengan pengambilan ubat-ubatan secara terkawal, risiko boleh diminimakan. Kita mempunyai banyak peluru. Kerana itu masalah diabetes, kolestrol, jantung, buah pinggang, hati dan tekanan darah kita sentiasa dipantau. Ujian darah sentiasa dilakukan. Di sebalik semuanya ada hikmah sebagai satu peluang dan keuntungan kerana orang-orang biasa tidak berpeluang mendapat pemantauan kesihatan yang sebegitu teliti dan melibatkan kos yang tinggi seperti pesakit hiv. Akibatnya, mereka mungkin sudah mengidap dan terlewat untuk merawat pelbagai penyakit kronik. Pengakhirannya sama sahaja seperti orang dengan hiv aids.

Positif HIV Bukan Maksud Putus Harapan

Ini Rawatan HIV Yang Perlu Dibuat

Jika anda sering mengikuti perkembangan berkenaan dengan jangkitan ini, anda akan tahu saintis berusaha keras dalam mencari penawarnya. Ubat antiretroviral merupakan salah satu kejayaan terbesar dalam meningkatkan kualiti hidup mereka yang didiagnosis dengan jangkitan hiv. Namun pengambilannya perlu diteruskan seumur hidup dan banyak kesansampingan yang membimbangkan.

Pada 24 September 2019, sekumpulan pengkaji dari Amerika German dan Jepun telah menemui potensi rawatan hiv yang boleh membunuh virus yang hidup dorman didalam badan. Prosesnya melibatkan Sambiloto dan Habbatussauda sebagai tanaman pembunuh virus. Kandungan senyawa dalam keduanya dianggap memainkan peranan penting dalam proses patogenesis jangkitan hiv. Kesannya? Rawatan Herba Sambiloto dan Habbatussauda, HIV tidak lagi dapat dikesan didalam darah.

Kesan Jangka Panjang Haart

TESTIMONI HIV SEMBUH DENGAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

DeNature Herbs ialah pusat perubatan herba terbaik dalam rawatan Hiv Aids dan penyakit lainya yang tidak boleh sembuh dengan perubatan barat. DeNature Herbs telah berpengalaman dalam bidang rawatan 12 tahun. Teknik rawatan akan disusuli dengan pemantauan secara klinikal report. Pesakit kami telah banyak yang sembuh total dan begitu juga harapan untuk pesakit Hiv Aids diluar sana

Janji Allah adalah benar dan DeNature Herbs akan buktikan, insyaAllah. Jangan terpedaya dengan “Fitnah Akhir Zaman” yang menyesatkan fikiran dan akidah manusia dimana masih ramai bertanggapan penyakit Hiv Aids ini tiada penawar. Ini adalah tidak benar dan tiada mustahil bagi Allah, bahkan Allah mampu menghidupkan orang yang telah mati. Sesungguhnya Allah tidak akan turunkan penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawarnya.

DeNature Herbs dalam rawatan Hiv Aids ingin sama-sama berjuang untuk mereka yang menderita akibat penyakit Hiv Aids ini dimana “Mind Setting” anda perlulah diperbetulkan. Sesungguhnya penyakit ini adalah ujian dari Allah , maka kita perlu yakin dan percaya bahawa Allah akan menolong hambanya, Aamiin. Segala janji Allah adalah benar dan segala Hadis yang sahih juga adalah benar. Maka marilah kita bersama-sama memperbetulkan akidah kita dan menuju kejayaan dunia dan akhirat.

UBAT HIV HERBA YANG DISYORKAN AKAR BERTAULIAH
Set Terapi Hiv Herba De Nature adalah gabungan Habattussauda, ​​Sambiloto dan bahan tambahan lain yang diproses melalui kaedah Cold Pressure Nanotech dan mengikut piawaian CPOTB (Cara Membuat Ubat Tradisional Dengan Baik) menghasilkan produk liquid capsule berkualiti yang mudah diserap dan bertindak balas dengan cepat untuk memberikan kesan maksimum bagi tubuh dalam membasmi hiv virus, bakteria dan kulat.

Bagaimana Terapi Kombinasi Herba Berfungsi?
Jangkitan hiv dapat diatasi dengan baik dengan kombinasi herba yang berlainan dan replikasi virus didalam tubuh dapat ditekan dengan berkesan. Dengan gabungan bahan aktif yang betul, virus tidak dapat membiak didalam badan. Herba mematahkan kitaran ini dengan beberapa cara. Ada yang menangkap virus ketika ia memasuki sel. Yang lain menghalang hiv mengawal sel. Masih ada yang memastikan sel tidak menghasilkan virus baru. Itulah sebabnya kami menetapkan beberapa herba yang berfungsi pada titik yang berbeza pada masa yang sama. Bersama-sama, ramuan ini menghalang hiv daripada membiak dan merebak. Dengan terapi kombinasi yang sesuai, jumlah virus dapat ditekan sehingga hiv virus tidak lagi dapat dikesan dalam darah. Ubat Hiv Herba DeNature berfungsi berbeza tetapi saling menyokong dan saling melengkapi.

Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Kejayaan Rawatan Herba
Setelah memulakan rawaan herba, longgokan virus akan berkurangan dan CD4 akan terus meningkat pda paras normal selepas 12-24 minggu. Virus akan terus berkurang ke had yang tidak dapat dikesan dengan semua ujian negatif selepas 6 bulan. Faktor-faktor yang akan mempengaruhi kejayaan rawatan herba ialah:

  1. Secepat mungkin mulakan rawatan herba sebaik sahaja di sahkan positif hiv
  2. Kepatuhan terhadap pengambilan Herba
  3. Longgokan virus yang rendah
  4. Bilangan sel CD4 yang tinggi sebelum memulakan rawatan herba (>200 cells/mm3)
  5. Penurunan longgokan virus yang cepat setelah memulakan rawatan herba
  6. Senantiasa Yakin dalam doa ang Tuhan akan sembuhkan kita,  InsyAllah.

Sekian perkongsian kita mengenai kesan jangka panjang haart. Semoga dapat membantu. Jangan terlalu risau. plhiv mesti bijak menyaring maklumat. Usaha, redha, doa dan tawakkal. Kita redah je…! sila rujuk kepada pihak kami untuk bercakap dengan pihak kami atau farmasi kami secara atas talian. Privasi anda akan kami jaga. Terima kasih.Salam sihat DeNature we do because we care.

Bagikan ke

Kesan Jangka Panjang Haart

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!