Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Penawar HIV 2020 Paling Ampuh De Nature

Saintis Temukan Herba Penawar HIV 2020
Setakat ini, penyakit hiv diketahui tidak mempunyai penawar. Orang dengan hiv biasanya menjalani terapi antiretroviral. Terapi ini memerlukan penghidap hiv untuk mengambil ubat setiap hari seumur hidup untuk menekan jumlah virus didalam badan. Walaupun tidak dapat membunuh virus hiv sepenuhnya, Arv dipercayai dapat menekan virus menjadi tidak lagi aktif. Tetapi malangnya terapi arv mempunyai sejumlah kesan sampingan seperti buah pinggang, lemah badan, gastrointestinal, kardiovaskular, resistensi insulin, pendarahan, kesan pada kepadatan tulang, kesihatan hati, kesihatan neurologi, dan masalah psikiatri.

Di dalam tubuh, Hiv menjadi laten dengan menyembunyikan diri dalam DNA sel T. Ini membuat banyak pakar herba bertauliah berfikir, mungkin sel yang khusus untuk memerangi CMV juga merupakan sebahagian besar dari reservoir hiv terpendam. Oleh itu, Herba De Nature merancang Imunoterapi sebagai penawar hiv 2020. Ia berguna bukan sahaja membunuh virus hiv tetapi juga mengaktifkan sel pembantu T khusus CMV. Sehingga hiv boleh dihilangkan sepenuhnya.

KLIK : MANA YANG LEBIH BAIK  ARV ATAU HERBA

3 MINIT FAHAMI SEMUANYA  MENGENAI SET TERAPI HIV HERBA DE NATURE

Telah Hadir Penawar HIV 2020 Paling Ampuh De Nature

Kini telah ditemukan solusi terbaik untuk mematikan virus hiv sepenuhnya. Set Terapi Herba De Nature bekerja secara semulajadi mengaktifkan Sel-T dan meningkatkan CD4. Herba De Nature juga berfungsi untuk mencegah & mengatasi infeksi oportunistik, meningkatkan sel imun, menumpas virus dalam darah, serta mampu mengeluarkan hiv dari sel-T untuk kemudian dimusnahkan sepenuhnya. Penawar hiv 2020 De Nature menjadi harapan terbaik bagi para PLHIV untuk terbebas dari hiv selamanya.

Herba De Nature Mengandungi 9 Sebatian Anti-Virus: Acetogenins, Rips, Anthocyanins, Resveratrol, Guaranine, Xanthones, Lutein, Cryptoxanthin, dan Zeaxanthin. Hasil studi in vitro oleh Guangdong Provincial Key Laboratory of New Drug Screening Guangzhou, meyakini bahawa dalam habbatussauda, moringa, sambilata, ginko biloba dan spirulina memiliki senyawa anti virus Antosianin & Resveratrol. Kedua senyawa ini diyakini mampu mengeluarkan virus hiv yang bersembunyi di dalam DNA sel T. Ketika virus telah keluar dari dna sel-t maka dapat dipastikan bahawa virus hiv dapat dimusnahkan sepenuhnya.

KHASIAT AMPUH HERBA DE NATURE 

 1. Menahan pertumbuhan hiv
 2. Menghambat replikasi hiv
 3. Mengurangkan jumlahhiv dalam darah
 4. Meningkatkan sistem ketahanan badan
 5. Membantu mengurangkan kesan sampingan ARV
 6. Menghentikan virus daripada merosakkan sistem imun
 7. Mengelakkan jangkitan hiv daripada berkembang menjadi aids
 8. Meningkatkan lebih banyak lagi CD4 & CD8 dalam tempoh singkat
 9. Menangkal radikal bebas yang boleh menyebabkan penurunan kesihatan dalam badan
 10. Mengeluarkan virus tersembunyi didalam DNA Sel-T untuk dimusnahkan sepenuhnya
 11. Mencegah jangkitan oportunistik hiv (seperti: Candidiasis, Pneumonia, Cryptosporidiosis, Toxoplasmosis, Tuberkulosis, Meningitis)

Setelah menjalani Terapi Herba De Nature selama 1 bulan, biasanya pesakit mengalami perkembangan, seperti:

• Peningkatan CD4 dan CD8
• Pengurangan pelbagai gejala dan aduan
• Jumlah virus dalam darah menurun semasa ujian viral load
• Peningkatan stamina dan tenaga
• Peningkatan selera makan dan berat badan pada pesakit terkait aids

 

Penawar hiv 2020 De Nature terdiri daripada 9 sebatian antivirus yang kuat. Dimana setiap bahan baku yang digunakan telah melalui pelbagai kajian dengan berhati-hati untuk mendapatkan kualiti herba terbaik. Untuk mendapatkan herba berkualiti tinggi, bahan mentah juga diusahakan secara organik. Ia telah melalui beberapa proses ujian dan quality control sebelum menjangkau pengguna. Proses produksi menggunakan Bioteknologi Moden mengikut standart mutu internasional ISO 9001. Beriktiraf Halal dan Terdaftar di Badan Pengawas Makanan dan Ubat. Sangat selamat untuk dimakan tanpa menyebabkan kesan sampingan.

Bagaimana Herba Bekerja?
Diperlukan beberapa hari ke minggu bagi hiv untuk menjadi mapan didalam badan. Jika anda memulai rawatan herba dengan cepat, set herba mampu mencegah hiv yang sudah ada didalam badan anda dari memproduksi dan membiak. Set Herba Denature yang kami berikan dapat membantu mempertingkan sistem imun CD4 untuk menghentikan virus dari replikasi dalam sel-sel badan yg terinfeksi. Sel-sel yang awalnya terinfeksi kemudian akan mati secara alami dalam waktu singkat tanpa menghasilkan lebih banyak salinan hiv.

Penelitian Yang Lebih Ilmiah Pada Obat Herbal Hiv PT. De Nature Indonesia
◊ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
◊ Melawan resistensi akibat penggunaan antibiotik jangka panjang
◊ Membatasi infeksi dan mencegah penyakit oportunistik
◊ Menghentikan perusakan sel T helper
◊ Meningkatkan dan mempertahankan jumlah sel cd4
◊ Pembantu dalam menghambat hiv berkembang pada aids
◊ Menstimulasi kapasitas penyembuhan diri tubuh
◊ Obat PrEP yang baik untuk anda yang terpajan hiv
◊ Memungkinkan pasien seropositif bebas Aids
◊ Mematikan virus hingga hasil tes viral load negatif
◊ Membersihkan darah dan semua dinding sel dari virus, bakteri dan patogen jahat
◊ Detoxsisasi yang aman melalui urine dan keringat

Penawar Hiv 2020 Paling Berkesan

Penawar Hiv 2020 Paling Berkesan

FARMAKOLOGI YANG ADA PADA SET TERAPI HIV HERBA DE NATURE

Habbatussauda
Dalam Islam, mengonsumsi habbatussauda telah dianjurkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. “Sesungguhnya di dalam Habbatussauda terdapat penyembuh bagi segala macam penyakit, kecuali kematian” (HR Bukhori & Muslim). Study kes habbatussauda sebagai penawar hiv 2020 diterbitkan dalam Journal of Herbal Medicine. Penyelidikan ini menceritakan tentang seorang plhiv yang mengalami peningkatan CD4 dan remisi sepenuhnya setelah menjalani rawatan rutin terhadap habbatussauda. Pesakit itu dirawat dengan Habbatussauda selama enam bulan, setelah itu ujian makmal menunjukan viral load negatif. Masuk akal. Hasil kajian rintis ini cukup meyakinkan. Ubat anti-virus semasa tidak dapat “membunuh” virus. Tubuh inilah yang secara semula jadi membebaskan diri dari semua jangkitan virus yang biasa. Satu-satunya cara untuk menangani virus seperti hiv yang bersembunyi di dalam sel adalah dengan meningkatkan sistem imun individu. Habbatussauda mempunyai kandungan fungsional, timokuinone yang menurut penyelidikan adalah perangsang imun dan modulator sistem imun. Kedua-duanya mengatur sistem imun dan merangsangnya. Timoquinone diketahui berperanan dalam kemampuan unik untuk menyembuhkan beberapa penyakit di seluruh spektrum. Doktor dan penyelidik tidak terkejut jika Habbatussauda adalah salah satu elemen aktif yang meningkatkan sistem imun semula jadi yang akhirnya mengawal dan menghilangkan virus hiv sepenuhnya.

Moringa Oleifera
Ini adalah tumbuhan yang telah dipuji sebagai penawar hiv 2020. Sangat kaya dengan antioksidan dan sebatian tumbuhan bioaktif yang sihat. Sejauh ini, saintis telah menyiasat hanya sebahagian kecil daripada banyak faedah kesihatan yang terkenal yang disokong oleh penyelidikan saintifik. Action Against Hunger WHO dan UNICEF telah memasukkan moringa sebagai tanaman herba paling ampuh membunuh virus. Comé oleh NGO Médecins juga membukikanya secara saintifik dengan membandingkan evolusi 40 pesakit aids. Setengahnya dirawat dengan terapi antiretroviral dan separuh lagi menjalani rawatan dengan moringa. Hasil kajian ini jelas menunjukkan bahawa berat pesakit, sel limfosit cd4 yang menggunakan moringa meningkat dengan cepat. Selepas 6 bulan rawatan, jumlah sel cd4 orang yang mengambil Moringa meningkat dari 200 menjadi lebih daripada 500. Rujukan : Nicolas L. Ahouansou, Presiden persatuan Apevivis-Dogbeda de Comè mendapati Moringa sangat berkesan kerana setelah 6 bulan rawatan, jumlah sel cd4nya meningkat dari 216 menjadi 645.

Spirulina Anti Virus HIV Yang Kuat
Saintis dari Dana-Farber Cancer Institute Viral Pathogenesis Laboratory dan Harvard Medical School, mengumumkan penyelidikan yang sedang dijalankan: Tumbuhan herba pembunuh virus Ekstrak Spirulina dalam kepekatan 5-10 g ml sebagai penawar hiv 2020 mendorong pengeluaran virus hiv dan mengurangkan replikasi virus. Sementara kepekatan yang lebih tinggi dapat menghentikan pembiakan virus sepenuhnya. Kumpulan saintis perubatan lain telah menerbitkan kajian baru mengenai spirulina yang disebut Calcium-Spirulant. Ini sangat menjanjikan untuk rawatan jangkitan HIV, HSV dan HCM yang sangat bermanfaat bagi pesakit aids yang terdedah kepada jangkitan ini. Apabila virus menyerang sel, virus pertama kali melekat pada membran sel. Namun, kerana ekstrak spirulina, virus tidak dapat memasuki membran sel untuk menjangkiti sel. Virus disekat, tidak dapat ditiru. Ini akhirnya dihilangkan oleh pertahanan semula jadi badan. Ekstrak spirulina boleh menjadi penawar hiv 2020 yang berguna yang dapat membantu pesakit aids menjalani kehidupan yang lebih normal dan lebih lama.

Ginko Biloba
The Journal of  Nutrition dalam kajian 2016 menunjukkan bahawa ginko biloba penawar hiv 2020 mengandungi asam amino yang mengandung sulfur yang merangsang aktiviti dalam sistem kekebalan tubuh dan membantu melawan jangkitan hiv. Para penyelidik mencatat bahawa senyawa pada ginko biloba dapat meningkatkan fungsi sistem kekebalan dengan merangsang produksi jenis sel tertentu. Sel-sel ini termasuk sel cd4 dan sel-T serta makrofag yang membantu melawan infeksi hiv aids. Sehingga orang dengan hiv aids dapat kekal sihat dan bebas dari jangkitan oportunistik.

Sekian topik bahasan kita mengenai penawar hiv 2020. Perubatan herba menawarkan penyelesaian untuk menyembuhkan dengan tanaman. Adakah untuk menjaga kesihatan atau sebagai terapi kesihatan. Pada dasarnya semua tanaman perubatan memungkinkan untuk memperbaiki masalah kesihatan seharian dengan cara semula jadi. Ini adalah penyelesaian yang merupakan alternatif dan pelengkap kepada rawatan ubat konvensional, yang semakin popular dan keberkesanannya semakin dikenali. Salam Sihat De Nature

Bagikan ke

Penawar HIV 2020 Paling Ampuh De Nature

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!