Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Penyakit Tb Pulih Tanda Gejala Dan Rawatan Yang Mungkin

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh…Saudara Saya Sekalian, Apa kabar?
Anda saya mengharapkan semua dalam keadaan sehat walafiat dan InsyAllah diberkati Allah SWT. Sementara untuk anda yang dalam keadaan sakit so saya mengharapkan dapat menemani anda sewaktu masa-masa recovery atau setidaknya ada tempat untuk anda berbincang. Topik kita pagi ini ialah penyakit tb dan rawatan yang mungkin. OK seperti biasa kita bagi like, kita bagi suscribe dan kita bagi sharing sebab majlis ini adalah percuma untuk semua. Terimakasih karena telah sudi joint dengan saya, pakar herba bertauliah kesehatan anda.

Apa Itu Penyakit TB
Penyakit tb merupakan penyakit berjangkit kedua tertinggi yang direkodkan di Malaysia dan berdasarkan data survelan kebelakangan ini, penyakit tb semakin banyak dilaporkan. Penyakit tb atau Tuberkulosis adalah penyakit berjangkit bawaan udara yang disebabkan oleh bakteria mycobacterium tuberculosis. Penyakit tb senang dirawat dan boleh pulih sepenuhnya. Walau bagaimanapun, jangkitan boleh berulang semula sekiranya pesakit tidak mematuhi rejim rawatan tb dan menyebabkan TB-MDR atau yang dikenali sebagai multidrug resistant tuberculosis. Dalam keadaan yang paling teruk, penyakit tb boleh menyebabkan kematian apabila pesakit tidak mengambil perhatian serius untuk merawat dan mematuhi tempoh rawatan yang telah ditetapkan.

Bagaimana Penyakit Tb Boleh Berjangkit?
Penyakit tb berjangkit melalui cecair mulut dan hidung yang mengandungi kuman tibi apabila pesakit tibi batuk, bersin atau bercakap. Sesiapa yang menyedut udara yang mengandungi cecair ini akan menghadapi risiko dijangkiti kuman tibi.

Tanda Dan Gejala Penyakit Tb Ialah
1. Demam
2. Batuk melebihi 2 minggu
3. Kahak berdarah
4. Sakit dada apabila batuk atau tarik nafas panjang
5. Berpeluh waktu malam
6. Cepat letih atau lemah badan
7. Hilang selera makan
8. Turun berat badan

Namun tanda-tanda diatas hanyalah sebahagian sahaja dan mungkin seseorang yang dijangkiti itu langsung tidak mempunyai tanda-tanda tersebut. Pesakit yang macam ini lah yang paling ditakuti kerana sukar dikesan oleh staf kesihatan.

Rawatan Penyakit Tibi
Kerana alasan stigma, banyak masyarakat yang datang dalam keadaan terlambat, yaitu tibi kronik dan tibi telah merebak pada organ lain. Masyarakat tidak seharusnya malu atau takut sekiranya didiagnosis sebagai pesakit tibi. Antara formula terbaik menghentikan dan mengawal penyakit tb ialah dengan memberi rawatan awal melalui konsep Tampil, Kesan dan Rawat. Sekiranya anda malu dengan stigma, itu tidak bermakna anda harus mengambil ramuan sendiri. Alih-alih menjadi lebih baik, sebaliknya masalah baru akan timbul.

Untuk alasan inilah kami PT. Denature Indonesia hadir. Memberikan solusi terbaik untuk mengatasi masalah anda. Kini anda boleh mendapatkan Rawatan Penyakit Tb Tradisional dengan mudah. Hanya dengan satu klik anda akan terhubung kepada perkhidmatan perundingan yang mesra. Harga ubat yang berpatutan. 100% herba semula jadi. Selamat dan dapat dibuktikan dengan hasil ujian makmal nonreaktif.  

 

RAWATAN HERBA TRADISIONAL 

TIBI TAMAT SEPANTAS 28 HARI

Ubat Tibi Herba Yang Mujarab

Ubat Tibi Herba Yang Mujarab

Ubat Rawatan Penyakit  Tibi PT. De Nature Indonesia
Terdiri daripada 2 jenis ubat iaitu Detopar dan Pipeca. Diperbuat daripada bahan semulajadi seperti noni, halia merah, lengkuas dan sirih merah. Memungkinkan penembusan kesemua tisu sel untuk melawan bakteria mycobacterium tuberculosis didalam badan.

Pipeca dan Detopar masing-masing mengandungi 50 kapsul. Dimana cangkang kapsulnya terbuat dari lemak sapi murni dan pewarna semula jadi sehingga larut dengan mudah di dalam badan dan tidak ada pemendakan sehingga selamat untuk buah pinggang anda. Telah lulus BPOM, pensijilan Halal dari Majelis Ulama Indonesia  dan ISO 9001 standard kualiti antarabangsa memastikan anda mendapat produk berkualiti tinggi.

Yakinlah Bahawa Herba Denature Indonesia Adalah Yang Terbaik
Kami mempunyai pengalaman Profesional dengan rawatan herba untuk penyakit tb. Sekiranya digunakan dengan betul, ini biasanya berfungsi lebih cepat daripada agen konvensional. Kerana ubat herba tidak menimbulkan kesan sampingan atau seumpamanya. Ini meningkatkan keberkesanan rawatan dan mempertingkatkan sistem imun badan. Ini juga mencakupi :
◊ Merawat jangkitan paru-paru
◊ Membantu mengurangkan inflamansi atau keradangan
◊ Melegakan batuk dan membersihkan saluran pernafasan
◊ Melawan pembengkakan saluran pernafasan
◊ Mengurangkan ketidakselesaan dan kesukaran bernafas
◊ Dan seterusnya mengobati penyakit tibi pulih sepenuhnya.

Adakah Pipeca Dan Detopar Mempunyai Kesan Sampingan?
Sejauh ini tidak ada laporan mengenai kesan sampingan yang serius mengenai ubat-ubatan herba kami. Bagi anda yang sering berkeringat dan buang air kecil, ini adalah proses detoks yang normal sebagai cara untuk menyingkirkan kuman dari badan anda secara semula jadi. Selamat untuk kanak-kanak, wanita hamil dan juga ibu menyusui.

Adakah Ini Telah Terbukti?
Of Course…Kami telah menjual produk Pipeca dan Detopar kepada bribu pelanggan domestik dan luar negara dengan testimoni yang amat memberangsangkan.

Berapa Lama Rawatan Penyakit Tb Dengan Herba De Nature

  1. Apabila seseorang secara tidak sengaja terkena kuman tb, misalnya ketika saudara ada Penyakit tb secara tidak sengaja bersin di depan kita tanpa menggunakan topeng, maka anda harus segera mengambil langkah berjaga-jaga. Herba dari De nature untuk pencegahan dimakan selama 1-2 minggu
  2. Bagi anda yang baru saja disabitkan dengan penyakit tb atau menderita tb pada peringkat awal atau kerap mengambil ubat anti-tb dari doktor, rawatan herba De Nature ini cukup untuk diambil selama 1-2 bulan dan setelah itu anda boleh memeriksa sekali lagi
  3. Bagi pesakit dengan komplikasi TB dengan HIV, penyakit tb diutamakan dengan rawatan selama 3 bulan dan rawatan HIV selama 6 bulan – 1 tahun bergantung pada sistem imun pesakit.

Berapakah Harga ?
1 Set Isi 1botol Pipeca + 1botol Detopar = Rm 90
2 Set Isi 2botol Pipeca + 2botol Detopar = Rm 169
4 Set Isi 4botol Pipeca + 4botol Detopar = Rm 308

Kenapa Mahal Sangat?

  1. Murah mahal itu relatif ye kawan? Kita tak boleh tunjuk tangan pada satu jename sahaje. Sekiranya anda membandingkan ubat herba kami dengan antibiotik pastinya sangat mahal. Sebab antibiotik tb sememangnya kerajaan ada bagi secara percuma. Tetapi jika anda membandingkan dengan produk lain yang serupa ubat kami dapat bersaing dengan kualiti yang dapat dibuktikan.
  2. Tidak semua kita boleh kira dengan wang. Masapun sama berharga dengan wang. Dari segi rawatan antibiotik, penyakit tb mengambil masa 6-12 bulan dan Tb-mdr boleh mengambil masa antara 19-24 bulan. Dengan herba De nature rawatan penyakit tibi hanya memakan masa 1-2 bulan dan tb-mdr mengambil tempoh rawatan 3-6bulan sahaja.
  3. Walau bagaimanapun, kesan sampingan ubat-ubatan herba tidak dapat dibandingkan dengan kesan sampingan ubat moden. Ubat antibiotik menyebabkan kesan sampingan yang mengganggu dan sering membuat pesakit tibi menjadi kurus kerana loya, muntah dan hilang selera makan. Selain daripada itu anti-tibi yang diminum berterusan dalam jangka masa panjang boleh sebabkan kerusokan pada hati. Tapi tidak pada ubat herba.

Bolehkah Herba De Nature Diambil Bersama Dengan Ubat Anti-tibi
Sangat boleh. Cuma ketika minum perlu diberi jeda 1-2 jam. Tidak perlu risau kerana ramuan herba tidak mempunyai jadual yang ketat dan anda boleh menyesuaikan diri dengan mudah.

Bagaimana Saya Mendapatkan Set Herba De Nature?
Wasap terus untuk respon pantas. konsultasi percuma dan pengeposan seluruh malaysia.
Semua pesanan dihantar dalam bungkusan tanpa tanda untuk membantu menyelesaikan masalah peribadi anda dengan selamat dan secara peribadi dilindungi. Kiranya Itu semua penjelasan kami mengenai penyakit tb dan rawatan yang mungkin. Semoga ia berguna untuk anda dan keluarga. Doa terbaik kami, semoga anda cepat pulih dan sihat seterusnya. Salam sehat De nature. Wassalmu’alaikum

Bagikan ke

Penyakit Tb Pulih Tanda Gejala Dan Rawatan Yang Mungkin

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!