Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Prep Hiv Malaysia Denature Clinic Kuala Lumpur

Assalamu’alaikum warahmatullahi wabarakatuh…Selamat Malam Kawan-Kawan Kuala Lumpur?
Salam sejahtera. Jumpa lagi dengan saya dewi, pakar herbal bertauliah kesehatan anda. Sekarang ini saya nak berkongsi cerita mengenai Prep Hiv . Mendapatkan Prep lebih sukar daripada yang anda fikirkan? adakah ini yang anda rasa? Prep sebetulnya bukan benda baru,tetapi memang masih banyak orang awam yang tidak memahami bagaimana cara mendapatkanya. Jadi saya perlu membincangkannya dalam bahasa mudah agar orang faham. Sekiranya orang faham, pencegahan hiv akan lebih mudah dilakukan.

Untuk Tahu Lebih Detail Mengenai Bahan Dan Kandungan Rawatan HIV Herba. Sila Layari Youtube Kami. Perkidmatan Layanan Mesra, Dengan Testimoni Memberangsangkan.

Apa Itu Prep HIV?
PrEP ialah kependekan dari Pre-Exposure Prophylaxis. Kata profilaksis bermaksud mencegah atau mengawal penyebaran infeksi dan jangkitan penyakit. Tujuan prep adalah untuk mencegah penularan jangkitan hiv jika anda terdedah kepada virus. Ini dilakukan dengan mengambil pil yang mengandungi 2 ubat hiv setiap hari.

Bacaan Yang Disyorkan : 16 Simptom Hiv Pada Wanita

Mengapa Menggunakan Prep Hiv?
Wabak hiv di Malaysia terus meningkat. Pada tahun 2016 terdapat 99.338 lelaki positif hiv dan 12.578 wanita positif hiv. Menurut Perserikatan Bangsa-Bangsa, Malaysia adalah salah satu daripada sepuluh negara yang bersama-sama menyumbang lebih dari 95% daripada semua jangkitan hiv baru di rantau Asia Pasifik pada tahun 2016. Mengambil Prep hiv dapat membantu mencegah jangkitan hiv, kerana prep hiv terbukti lebih efektif daripada kondom.

Untuk Siapa Prep Hiv?
Prep hiv disyorkan untuk mereka yang berisiko tinggi terdedah kepada jangkitan hiv. Anda harus mempertimbangkan prep hiv jika anda melakukan hubungan seks tanpa menggunakan kondom, terutamanya jika anda mempunyai pasangan seks yang anda tahu mempunyai jangkitan hiv. Agar berkesan, ubat ini mesti dimakan dalam masa 72 jam dari pendedahan dan mengandungi 2 hingga 3 antiretroviral yang mesti diminum selama satu bulan. Prep hiv tidak 100% berkesan walaupun dikonsumsi dengan disiplin dan ubat ini dapat membuat anda merasa tidak selesa selama tempoh rawatan. Ubat ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti kondom dan kaedah pencegahan hiv yang lain. Persiapan hanya boleh digunakan jika status hiv anda non-reaktif atau negatif. Sekiranya status hiv anda positif, segera ambil rawatan hiv.

Bagaimana Cara Mendapatkan Prep Hiv Di Malaysia

 1. Lakukan ujian darah untuk hiv, ujian STI lain, periksa fungsi hati ,buah pinggang,hepatitis B dan juga hepatits C. Sekiranya hasilnya baik, kaunseling akan dilakukan untuk penggunaan Prep hiv. Doktor anda akan menetapkan ubat dan maklumat mengenai cara membeli Prep.
 2. Anda boleh mengakses secara langsung perkhidmatan PrEP Clinic di Bangkok, Thailand Penghantaran Prep hiv dalam talian mengambil masa 14-30 hari.

3 Perkara Yang Harus Anda Ketahui Sebelum Menggunakan Prep

 1. Harga Ubat Prep Hiv Mahal
  Harga Truvada untuk persiapan hiv? Tanya doktor anda mengenai Prep? di TV Nasional dan YouTube sekitar musim bunga 2016. Harga inventori mencecah $ 1,200 sebulan. Ini tidak dilindungi oleh insurans anda.
 2. Bekalan Pret Hiv Adalah Terhad
  Saya tahu bahawa anda bukan satu-satunya orang yang memerlukan Prep. Maksud saya, banyak orang di luar sana yaitu lelaki yang melakukan hubungan seks dengan lelaki, lelaki dan wanita heteroseksual yang mempunyai pendedahan berisiko tinggi, orang yang menyuntik dadah dan wanita transgender juga mengambil bahagian dalam hal ini. Malangnya tidak semua negara menyediakan persiapan dalam jumlah besar. Prosesnya rumit, birokratik dan menjatuhkan maruah.
 3. Kesan sampingan
  Seperti ubat kimia lain, ubat prep hiv juga mempunyai senarai panjang kesan sampingan yang serius. Seperti mual, cirit-birit, pening kepala hingga kemurungan. Belum lagi jika dimakan dalam jangka masa panjang. Kerosakan pada hati, jantung dan buah pinggang mempengaruhi anda.

Mendapatkan Prep Hiv Lebih Sukar Daripada Yang Anda Fikirkan.
Untuk alasan inilah kami PT. Denature Indonesia hadir. Memberikan solusi terbaik untuk mengatasi masalah anda. Kini anda boleh mendapatkan prer hiv dengan mudah. Hanya dengan satu klik. Perkhidmatan perundingan yang mesra. Harga ubat yang berpatutan. 100% herba semula jadi. Selamat dan tanpa kesan sampingan

Prep Hiv Herbal – Here To Help Not To Judge

Mencegah Lebih Baik

Prep Hiv Malaysia Denature Clinic Kuala Lumpur

Prep Hiv Malaysia De nature Clinic Kuala Lumpur

Rawatan Herba Tradisional
Rawatan Herba terbukti berkesan mengurangkan pendaraban virus di dalam badan. Dalam rawatan herba beberapa bahan aktif semula jadi selalu digabungkan dan diuji secara klinikal dan diproses menggunakan teknologi moden. Set rawatan hiv Denature Indonesia berfungsi dengan 7 ramuan herba semula jadi yang berbeza, memungkinkan untuk meresap ke semua tisu sel CD4 untuk melawan virus dan bakteria dalam tubuh badan.

Sekiranya digunakan dengan betul, ini biasanya berfungsi lebih cepat daripada agen konvensional. Kerana ubat herba tidak menimbulkan kesan sampingan atau seumpamanya. Ini meningkatkan keberkesanan rawatan dan mencegah perkembangan resistensi. Sebagai contoh, sebilangan herba menghalang virus memasuki sel
• Yang lain menghalangnya daripada mengambil pesanan di dalam sel
• Yang lain menghalang sel yang dijangkiti melepaskan virus baru
• Kebanyakan yang lain meningkatkan daya tahan
• Bahagian lain menghasilkan sel CD4.

Beberapa Kelebihan Kaedah Herba

 1. Amat selamat dari kesan sampingan untuk penggunaan jangka panjang.
 2. Kaedah herba menggunakan unsur perubatan semula jadi sehingga diharapkan lebih mudah dierima dan boleh bertoleransi didalam tubuh badan
 3. Dapat menyembuhkan penyakit tertentu yang tidak dapat diubati dengan kaedah perubatan moden.
 4. Sekiranya tiada prep moden yang berkesan untuk pemcegahan hiv, harapan kini dibina berdasarkan produk herba semula jadi. Kepelbagaian sebatian dalam tanaman herba dan peranan pentingnya sebagai ubat berbagai penyakit adalah fakta yang tidak dapat dinafikan.
 5. Tumbuhan herba adalah anugerah alam yang kekal digunakan untuk rawatan pelbagai penyakit pada manusia sejak zaman nenek moyang. Menurut Pertubuhan Kesihatan Dunia World Health Organization, 80% penduduk di negara membangun bergantung pada ubat tradisional untuk penjagaan kesihatan primer

Jaminan Kualiti
Rawatan herba PT. Denature Indonesia adalah ubat semula jadi berpotensi maksimum yang berfungsi dengan cepat untuk mencegah dan merawat hiv. Semua pesanan dihantar dalam bungkusan tanpa tanda untuk membantu menyelesaikan masalah peribadi anda dengan selamat dan secara peribadi dilindungi. Industri terbaik kami dari segi rawatan prep , disokong oleh :

 1. BPOM. Pastikan keselamatan dan keselesaan anda terhadap ramuan yang terdapat dalam produk Denature Indonesia
 2. HALAL. Setelah melalui proses audit Majelis Ulama Idonesia, kami menjamin kesahihan produk Denature Indonesai
 3. ISO 9001. Proses pengeluaran dengan piawaian Antarabangsa,pastikan anda mendapat produk berkualiti tinggi.

Sekian maklum balas dari saya mengenai prep hiv. Apa sahaja jenis prep yang anda pilih, pastikan ianya selamat dan berkesan untuk anda. Jangan bergantung sepenuhnya pada ubat prep . walau bagaimanapun cara terbaik untuk mencegah hiv adalah dengan menghindari hubungan seksual yang berisiko, menjauhi dadah dan menjauhkan diri dari seks yang menyimpang. Tuhan telah melakukan segalanya dengan peraturan yang jelas, semata-mata untuk kebaikan manusia. Maka patuhilah agar hidup anda selamat dunia akhiret. Salam Sehat Denature. Wassalamu’alaikum

Bagikan ke

Prep Hiv Malaysia Denature Clinic Kuala Lumpur

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!