Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Pusat Rawatan Hiv Secara Islam Di Malaysia Terbukti Berkesan

Kes hiv aids yang berlaku di Malaysia dan dunia cenderung meningkat setiap tahun. Masalah ini perlu diselesaikan secepat mungkin. Salah satu dasar kerajaan untuk mengatasinya adalah dengan mengatur undang-undang syari’ah atau menerapkan hukum syari’ah untuk mengurangkan, menyelesaikan dan meminimumkan kes-kes mangsa hiv aids di Malaysia. Dalam pengertian ini, ia adalah jelas bahawa undang-undang agama boleh menjadi alternatif untuk mengatasi masalah tersebut di masyarakat. Bagi anda yang telahpun disahkan positif, pilihan rawatan hiv secara islam wajib anda prioritaskan.

Dapatkan Maklumat Rawatan HIV Secara Islam Dari Pakar Herba Rertauliah, Secara Online Dari Mana Jua Anda Berada Tanpa Perlu Menunggu Giliran. Wasap Terus Untuk Respon Pantas +6281311110910.

KLIK : UBAT PENAWAR AIDS

Pada masa ini sebahagian besar di seluruh dunia, angka kes hiv pada pasangan gay terus meningkat. Seks anal menjadi pilihan yang umum bagi pasangan gay. Satu kajian yang dimuat dalam Jurnal Epidemiologi Antarabangsa mengungkapkan tahap peningkatan penularan hiv lewat seks dubur lebih besar 38% dari penetrasi vagina. Pasalnya, jaringan dan lubrikan alamiah pada dubur dan vagina sangat berbeza. Vagina mempunyai banyak lapisan yang dapat menahan infeksi virus, sementara anus hanya memiliki satu lapisan tipis sahaja. Selain itu, dubur juga tidak memproduksi lubrikan semula jadi seperti faraj sehingga terjadinya luka atau lecet kompilasi penetrasi anal dilakukan lebih tinggi. Luka inilah yang boleh menyebarkan infeksi hiv.

Infeksi hiv juga boleh berlaku sekiranya terdapat hubungan dengan cairan rektal pada dubur. Cairan rektal sangat kaya akan sel imun, virus hiv mudah melakukan replikasi atau penggandaan diri. Cairan rektal pun menjadi sarang bagi hiv. Maka, jika pasangan yang melakukan penrasi positif mengidap hiv, virus ini akan dengan cepat berpindah pada pasangannya lewat cairan rektal pada dubur. Tidak seperti faraj, dubur tidak mempunyai sistem pembersih alami sehingga pencegahan infeksi virus lebih sukar dilakukan oleh badan.

Adakah Rawatan Hiv Secara Islam Yang Memang Terbukti Berkesan? 

Jawapannya sudah tentu ada, sebab Allah SWT tidaklah meletakkan sebuah penyakit melainkan meletakkan pula obatnya, kecuali satu penyakit.” mereka bertanya: penyakit apa itu? Beliau menjawab: penyakit tua” (HR. Ahmad, Al-Bukhari). Rawatan hiv secara islam yang pertama tentu kita harus mematuhi semua aturan yang ada pada ajaran Islam megikut Al-quran dan Sunah. Menjauhi laranga-Nya dan menjalankan semua perintah-Nya. Elakan perbuatan yang dilarang seperti praktek hubungan sesama jenis, pelacuran, seks rambang, seks bebas, pelacuran dan dadah.

 1. Rawatan HIV Secara Islam Dengan Taubatan Nasuha
  Kita fokus pada anda yang sudahpun jelas disahkan hiv positif. Taubatan Nasuha adalah cara yang paling utama dalam rawatan hiv secara islami. Yang kedua, mencari rawatan hiv secara islami tidak boleh bertentangan dengan cara syariat atau bahkan jatuh ke dalam pelanggaran syariat. Memang sangat malang, kerana hari ini tidak sedikit orang yang terperangkap dalam kesilapan mencari ubat kerana kesabaran yang lemah dan kurangnya pengetahuan mengenai agama mereka dan juga perubatan. Bagaimana tidak, sering terdapat masih ada orang yang menggunakan kaedah mistik atau bomoh sehingga membawa kepada syirik.
 2. Rawatan Hiv Secara Islam Dengan Ubat Herba
  Data organisasi kesihatan dunia menyatakan bahawa hiv telah meragut banyak nyawa di seluruh dunia, seiring dengan perkembangan sains perubatan, banyak orang yang hidup dengan hiv telah beralih ke rawatan herba semula jadi yang dibenarkaan dalam islam. Mengapa Herba?
  • Dari segi bahan sudah jelas ubat herba adalah tumbuhan semulajadi yang sudah disediakan oleh alam
  • Dari segi biaya ubat herba mempunyai kos yang lebih rendah
  • Ubat herba sangat berkesan untuk penyakit yang sukar dirawat secara medis
  • Ubat herba lebih selamat karena bebas toxsic
  • Ubat herba tidak menyebabkan kesan sampingan
  • Ubat herba adalah ubat pelbagai khasiat
  • Perubatan herba dapat menghilangkan sumber penyakit
  • Perubatan herba boleh digunakan untuk diet makanan tertentu

UBAT HIV HERBA DE NATURE SUDAH BANYAK YANG SEMBUH

SAINTIFIK HERBA BERKESAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

Ubat Hiv Herba Alami
Herba De Nature terbukti cepat meningkatkan daya tahan tubuh. Salah satu kesan terhadap penyakit hiv adalah penurunan daya tahan tubuh yang dapat dilihat secara objektif melalui penurunan nilai cd4. Beberapa cara digunakan untuk membunuh virus hiv sehingga dapat meningkatkan sistem kekebalan tubuh pesakit hiv. Baru-baru ini, ubat penawar aids berbahan herba alami telah menjadi topik penyelidikan yang menarik untuk dikaji sebagai terapi pendamping dan suplement makanan yang terbukti berkesan. Salah satu ubat penawar aids berbahan herba yang dapat digunakan untuk meningkatkan cd4 adalah habbatussauda, moringa, ginko biloba, andropis paniculata dan juga spirulina.  Senyawa dalam herba tersebut dapat dengan capat meningkatkan daya tahan dan bertindak sebagai antioksidan. Dalam penyelidikan telah terbukti dapat meningkatkan nilai cd4 sehingga dapat meningkatkan kemampuan tubuh untuk mencegah jangkitan oportunistik pada PLHIV (Astana et al., 2018 )

Rawatan Herba De Nature telah berjaya sehingga dibanyak tempat di dunia. Dengan tindakan kolektif  yang tegas dan komitmen yang mantap untuk tahun-tahun yang akan datang, generasi bebas aids dapat dicapai.

Hasil kajian rintis ini cukup meyakinkan. Arv ubat penawar aids semasa tidak dapat mematikan virus sepenuhnya. Tubuh inilah yang secara semula jadi dapat membebaskan diri dari semua jangkitan virus yang biasa. Satu-satunya cara untuk menangani virus seperti hiv yang bersembunyi di dalam sel adalah dengan meningkatkan sistem imun individu. Herba Habbatussauda dan Sambilata mempunyai kandungan fungsional, timokuinone yang menurut penyelidikan adalah perangsang imun dan modulator sistem imun. Kedua-duanya mengatur sistem imun dan merangsangnya. Timoquinone diketahui berperanan dalam kemampuan unik untuk menyembuhkan beberapa penyakit di seluruh spektrum. Doktor dan penyelidik tidak terkejut jika Habbatussauda dan Sambilata adalah salah satu elemen aktif yang meningkatkan sistem imun semula jadi yang akhirnya mengawal dan menghilangkan virus hiv sepenuhnya.

Rawatan Hiv Secara Islam

Rawatan Hiv Secara Islam

Ubat Hiv Herba De Nature
Bekerja dengan 7 bahan ramuan herbal yang berbeza. Memungkinkan penetrasi kedalam semua jaringan sel untuk melawan dan menekan multiplikasi bakteria virus didalam tubuh. Dalam rawatan hiv herba beberapa bahan aktif semula jadi selalu digabungkan untuk diuji dan diproses secara klinikal menggunakan teknologi moden. Ubat Rawatan Hiv Herba Denature Indonesia mempunyai reputasi yang sangat baik, Ini dibuktikan dengan banyaknya testimonial dan catatan klinikal pesakit dengan ujian makmal VIRAL LOAD NEGATIF DAN CD4 MENJADI NORMAL

Keberkesanan Ubat HIV Herba De Nature
• Menahan pertumbuhan hiv
• Menghambat replikasi hiv
• Mengurangkan jumlahhiv dalam darah
• Meningkatkan sistem ketahanan badan
• Membantu mengurangkan kesan sampingan ARV
• Menghentikan virus daripada merosakkan sistem imun
• Mengelakkan jangkitan hiv daripada berkembang menjadi aids
• Meningkatkan lebih banyak lagi CD4 & CD8 dalam tempoh singkat
• Menangkal radikal bebas yang boleh menyebabkan penurunan kesihatan
• Mengeluarkan virus tersembunyi didalam DNA Sel-T untuk dimusnahkan sepenuhnya
• Mencegah jangkitan oportunistik hiv (seperti: Toxo, Tuberkulosis, Meningitis dll)

Jaminan Kualiti Industri Terbaik De Nature
Ubat Hiv Herba De Nature terbukti berkesan sehingga tes hiv negatif . Kami telah menjual produk herba ini kepada #BERIBU pelanggan dan telah mendapat testimoni yang amat memberangsangkan. Gunakan Ubat Hiv Herba De Nature tanpa was-was. 100% berbahan tanaman semulajadi dan tiada kesan sampingan. Beriktiraf halal, mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan dan bersertifikasi ISO 9001. Proses pengeluaran dengan piawaian antarabangsa, pastikan anda mendapat produk berkualiti tinggi.

Dari Jenama, Anda Boleh Mempercayai
Kami mempunyai pengalaman yang sangat baik dengan rawatan hiv sevara islam dengan ubat herba ini. Sekiranya digunakan dengan betul, ini biasanya berfungsi lebih cepat daripada agen konvensional. Kerana ubat herba tidak menimbulkan kesan sampingan atau seumpamanya. Yakinlah, kaedah herba De Nature adalah yang terbaik. Ini meningkatkan keberkesanan rawatan dan mencegah perkembangan resistensi.

Tentang Klinik De Nature Sebagai Pusat Rawatan Hiv Secara Islam
De Nature adalah platform konsultasi rawatan herba pertama & paling di cari ramai. Kami menyediakan perkhidmatan kesihatan melalui servis mesej, panggilan whatsapp & panggilan telefon. Kami membantu anda mendapatkan nasihat perubatan dari pakar herba bertauliah terbaik melalui laman web kami. Kami juga mempunyai banyak perkhidmatan seperti penghantaran ubat. Objektif kami adalah untuk membina infrastruktur penjagaan kesihatan tulus dan murah. Hiv dapat disembuhkan dengan memberi ubat yang betul. Kami mengesyorkan rawatan hiv secara islam dengan ubat herba karena Ianya telah terbukti dan diuji secara klinikal. Salam Sihat De Nature. We Do Because We Care

Bagikan ke

Pusat Rawatan Hiv Secara Islam Di Malaysia Terbukti Berkesan

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!