Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Rawatan HIV Pesakit Pulih 100% Testimonial 2020

Rawatan HIV Pesakit Pulih 100% Testimonial 2020
Bukti ilmiah menunjukkan rawatan hiv boleh meningkatkan kualiti kehidupan dan jangka hayat mereka yang hidup dengan hiv. Rawatan hiv yang berkesan akan menurunkan jumlah virus dalam badan dan seterusnya terbukti mengurangkan kematian akibat hiv dan aids, juga dapat mengurangkan transmisi jangkitan hiv secara seksual sebanyak 97 peratus. Tetapi masih ramai yang tidak menjalani rawatan seumpama itu. Adakah anda termasuk? Why? Malu nak jumpa dokter? Rasa ia tidak berguna sebab HIV tidak dapat disembuhkan? Takut dengan rawatan sepanjang hayat? Takut akan kesan sampingan? Atau kos yang terhad? Jika itu yang anda fikirkan, buang jauh…sekarang HIV dapat pulih dalam definisi terkawal virus sehingga keputusan ujian viral load tidak non-reaktif.

HIV Dapat Disembuhkan Dengan Hasil Ujian Negatif 100%

Tiada Kesan Sampingan Dan Hanya Memerlukan 6 Bulan Rawatan


Bagaimana Ramuan Herba Berfungsi Menyembuhkan Virus HIV
Terapi herba HIV terbukti menekan pembiakan virus didalam badan. Dalam terapi herba HIV, beberapa bahan aktif semula jadi selalu digabungkan dan diuji secara klinikal dan diproses menggunakan teknologi moden. Set Ubat HIV PT.Denature Indonesia berfungsi dengan 7 ramuan herba semulajadi yang berbeza, sehingga memungkinkan penembusan kesemua tisu dinding sel untuk melawan virus, bakteria dan patogen dalam tubuh.

Obat Hiv Aids Herbal Tanpa Efek Samping Untuk Meningkatkan Sistem Imunitas Odha

Ubat Hiv Aids Herba Tanpa Kesan Sampingan Untuk Rawatan Imuniti

Kami Mempunyai Pengalaman Profesional Dengan Terapi Herba HIV
Sekiranya digunakan dengan betul, ini biasanya berfungsi lebih cepat daripada agen konvensional. Kerana ubat herba HIV tidak menyebabkan kesan sampingan atau perkara seperti itu. Yakinlah, HIV PT.Denature Indonesia adalah yang terbaik. Ini meningkatkan keberkesanan rawatan dan mempertingkatkan sistem imun badan.
◊ Sebagai contoh, sebilangan herba menghalang virus memasuki sel
◊ Yang lain menghalangnya daripada mengambil pesanan di dalam sel
◊ Yang lain menghalang sel yang dijangkiti melepaskan virus baru
◊ Kebanyakan yang lain meningkatkan daya tahan
◊ Bahagian lain menghasilkan sel CD4

Bacaan Lain : Kesan Sampingan Rawatan ART

Farmakologi Ramuan Terapi HIV PT.Denature Indonesia

Benih Hitam Untuk Rawatan HIV

RAWATAN HIV HABBATUSSAUDA (JINTAN HITAM)
Dalam kajian Biologi & Farmaseutikal di Jepun, Black Seed termasuk dalam lima tanaman terkuat yang terkena jangkitan virus. Penyelidikan menyimpulkan bahawa ekstrak habbatussauda secara teori dapat melawan virus HIV sedemikian rupa sehingga virus itu tidak lagi dapat dikesan. Benih Hitam adalah ubat tradisional yang berfungsi luar biasa terhadap rawatan HIV. Sebatian Benih Hitam mampu membunuh virus bakteria secara merata. Benih Hitam juga dapat menghentikan replikasi virus oleh komponen minyak yang secara langsung berinteraksi dengan sampul protein yang mengelilingi virus. Virus ini perlahan-lahan mati. Selain itu, kandungan minyak juga dapat meresap dan meresap kelapisan dinding sel paling dalam sehingga dapat melawan virus sepenuhnya.

Rawatan Hiv Habbatssauda Herba Dalam Kajian Kes
Seorang warga Nigeria berusia 46 tahun mengambil bahagian dalam kajian ini. Di mana ia diresepkan 10ml Benih Hitam 3 kali sehari oleh pakar herba. Conkoksi terdiri daripada 60% Benih Hitam dan 40% Madu. Menurut laporan, demam hilang pada hari ke-5 rawatan, cirit-birit pulih pada hari ke-7 dan setelah 20 hari beberapa luka juga hilang. Pada akhir tempoh 6 bulan, dia negatif. Pesakit tersebut dikonversi selama 24 bulan setelah tempoh rawatan hiv awal 6 bulan. Ini diuji beberapa kali dalam 24 bulan dan masih negatif HIV dengan CD4 normal diangka 650 sel / mm3.

RAWATAN HIV SAMBILOTO (ANDROGRAPHIS PANICULATA)
Tumbuhan perubatan eksotik yang paling terkenal dengan virus penakluk pahit di dunia barat. Dalam Jurnal Biosains 2015 yang bertajuk Antiviral and Immunostimulant Activites of Andrographis paniculata, dikatakan bahawa pahit adalah tumbuhan herba yang membunuh virus. Dalam penggunaan perubatan dan aktiviti farmakologi dinyatakan bahawa tanaman pahit ini mengandungi flavonoid, xanthones dan pelbagai sebatian yang bersifat antimikroba, anti-radang, antioksidan, imunostimulasi, antidiabetik, antinfeksi. Kajian lain, yang diterbitkan dalam Frontiers In bioscience, juga menganggap bahawa pahit mempunyai kesan anti-karsinogenik sebagai sumber untuk rawatan HIV, rawatan leukemia, barah payudara, barah paru-paru dan sel melanoma.

MORINGA OLEIFERA TANAMAN PEMBUNUH VIRUS BERBASIS SAINS
Moringa mempunyai potensi untuk meningkatkan jumlah CD4 pesakit hiv, yang menerjemahkan ART untuk hasil rawatan yang lebih baik. Moringa umumnya disyorkan untuk digunakan pada orang dengan tibi dan hiv sebagai suplemen pemakanan dan penambah imun. Moringa kaya dengan vitamin dan nutrien termasuk beta karoten, kalium, kalsium, magnesium, sulfur, zat besi, fosforus dan mempunyai kandungan protein dan karbohidrat yang tinggi.

Kajian NGO Medecins Du Monde Study – Rawatan Hiv
Membandingkan evolusi 40 pesakit AIDS. Setengahnya dirawat dengan ART dan separuh lagi menjalani rawatan yang sama dengan tambahan moringa. Hasil kajian ini jelas menunjukkan bahawa pesakit yang diberi rawatan hiv moringa, CD4 meningkat dengan cepat. Selepas 6 bulan rawatan, jumlah CD4 orang yang mengambil moringa meningkat dari 200 menjadi lebih dari 500. Ini disahkan oleh pernyataan Nicolas L. Ahouansou, Presiden persatuan Apevivis-Dogbeda de Comè mendapati moringa sangat berkesan kerana setelah 6 bulan rawatan, CD4 meningkat dari 216 menjadi 645 sel / mm3.

Keajaiaban Spirulina Rawat HIV Hasil Ujian Negatif

RAWATAN HIV SPIRULINA (GANGGANG HIJAU DAN BIRU)
Penyelidikan Ilmiah Oleh Richard Kozlenko DPM, Ph.D MPH Dan Ronald H. Henson menyatakan bahawa Spirulina adalah agen antivirus HIV yang kuat. Di samping itu, kumpulan saintis perubatan lain telah menerbitkan kajian baru mengenai spirulina yang disebut Calcium-Spirulan. Menurut laporan ekstrak Spirulina sangat menjanjikan untuk rawatan HIV-1, jangkitan HSV-1, HCM dan AIDS. Apabila virus menyerang sel, virus pertama kali melekat pada membran sel. Namun, kerana ekstrak spirulina, virus tidak dapat memasuki membran sel untuk menjangkiti sel. Virus disekat dan tidak dapat ditiru. Ini akhirnya dihapuskan oleh pertahanan semula jadi badan. Ekstrak Spirulina boleh menjadi agen terapi yang berguna dan dapat membantu pesakit menjalani kehidupan yang lebih normal dan lebih lama.

Rawat Hiv Dengan Tumbuhan Purba Ginkgo Biloba

RAWATAN HIV GINKGO BILOBA
Ekstrak dari daun ginkgo adalah salah satu makanan tambahan herba yang paling banyak digunakan dan menjadi semakin popular sebagai ubat alternatif untuk membunuh virus dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Tumbuhan purba ini yang diperkirakan wujud pada zaman prasejarah palaezoikum atau sekitar 270 juta tahun yang lalu mempunyai banyak faedah dan kegunaan, terutama untuk fungsi otak dan saraf manusia.

Ginkgo biloba mengandungi sebatian aktif yang disebut asid ginkgolic. Merupakan bahan herba semula jadi dan komponen utama pecahan lipid di kulit pokok ginkgo biloba. Asid ginkgolic berkesan menghalang aktiviti protease HIV dalam sistem bebas sel dan jangkitan HIV pada sel mononuklear darah periferal manusia tanpa sitotoksisiti yang ketara. Asid ginkgolic dapat menghambat protease HIV melalui mekanisme yang berbeza dari ubat HIV yang saat ini disetujui oleh FDA. Sifat asid ginkgolic ini menjadikannya terapi yang menjanjikan untuk rawatan HIV, terutamanya kerana masalah klinikal terhadap resistensi virus terhadap hiv yang terus tumbuh.


RAWATAN HIV – RAHSIA KOMPONEN BIOAKTIF BUAH NONI
Penggunaan noni sebagai ubat telah dicatatkan dalam beberapa naskah kuno Cina, iaitu dalam sebuah buku dari dinasti Dong-Han (25-220 Masehi) yang disebut “Herbal Shen Nong”. Senyawa noni xeronin mampu memperlambat perkembangan HIV . Penghidap HIV yang mengonsumsi noni 55% pesakit dibantu. Ini membuktikan bahawa noni baik untuk dimakan oleh orang yang dijangkiti HIV. Penyelidikan saintifik yang dilakukan oleh Burns School of Medicine di University of Hawaii mendedahkan Noni sebagai ubat rawatan HIV yang berkesan dan juga makanan tambahan yang sangat penting bagi tubuh kerana kemampuannya dalam meningkatkan sistem ketahanan badan dengan meningkatkan aktiviti sel CD4 untuk berfungsi secara semulajadi.


RAWATAN HIV GARLIC IS AN NATURAL ANTIVIRUS AND ANTIBIOTIC MEDICINE
Bawang putih telah digunakan sejak 3000 tahun sebelum kristus untuk mencegah dan merawat pelbagai penyakit. Penyelidikan dari The Journal of Nutrition menyatakan bahawa dalam banyak budaya, bawang putih dikatakan sebagai sumber tenaga yang dapat meningkatkan prestasi kerja dalam rfawatan HIV. Teks perubatan kuno dari Yunani, Rom, China dan India juga menyebut tentang penggunaan bawang putih secara perubatan. Bawang putih Alium bahkan dijumpai disimpan di piramid dan kuil Yunani kuno. Menariknya, walaupun banyak budaya ini berkembang tanpa hubungan dengan budaya lain, kesimpulannya mengenai bawang putih sama. Mereka semua bersetuju bahawa bawang putih adalah antibiotik semula jadi yang berguna untuk kesihatan.

Journal of Critical Review in Food Science and Nutrition No. 49 tahun 2009 menjelaskan bahawa bawang putih adalah pelindung semula jadi dari ancaman kerosakan kesihatan tanpa kecuali HIV. Allicin, kandungan dalam bawang putih terbukti dapat mencegah pembentukan radikal bebas dan melindungi sel-sel tubuh dari kerosakan. Bawang putih juga dapat menurunkan kadar kolesterol, menjaga tekanan darah dan melindungi tubuh dari bakteria, virus dan patogen. Selain itu, bawang putih juga terbukti dapat, merawat HIV, meningkatkan pertahanan badan dan dapat mengurangkan keganasan sel tumor.

Rawatan HIV Pesakit Pulih 100% Testimonial 2020

Panduan Berlangkah Untuk Memulakan Rawatan HIV. Jika anda risau anda boleh mendapat hiv, lakukan ujian sekarang. Lebih awal anda didiagnoskan dengan hiv, lebih cerah peluang anda untuk kekal sihat dan menjalani jangka masa hidup yang normal. Melakukan ujian hiv bermakna, sekirannya anda didapati positif untuk hiv, anda boleh memulakan rawatan hiv sebelum jangkitan menyebabkan kerosakkan yang lebih teruk kepada badan dan kesihatan anda.

Melakukan ujian hiv adalah sangat penting kepada kesihatan, hubungan anda dengan orang lain, kehidupan dan masa hadapan anda. HIV boleh dicegah, dan anda boleh mengurangkan atau terus menghilangkan risiko anda. Dan pengesanan awal boleh membawa kepada rawatan hiv awal dan hasil rawatan hiv yang lebih baik. Kebanyakkan orang hidup lebih lama,menjalani kehidupan yang normal didahului dengan pengesanan awal dan penjagaan yang betul, disebabkan kemajuan Sains dan juga rawatan hiv yang sangat memberi kesan.

Ujian Antibodi hiv terdapat di mana-mana klinik atau hospital. Ujian segera  keputusan selama 10 minit juga boleh didapati. Maklumat individu akan dirahsiakan. Sekian topik pembahasan mengenai rawatan hiv herba dari saya, semoga berfaedah untuk anda dan keluarga. Salam Sehat Denature.

Bagikan ke

Rawatan HIV Pesakit Pulih 100% Testimonial 2020

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!