Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Ubat HIV Herba Paling Berkesan Cukup 6 Bulan Negatif

Mengendalikan Hiv dan Aids
Kitaran hidup virus hiv hanya dapat bertahan hingga 1,5 hari sejak virus masuk ke dalam sel sehingga mereplikasi dan menyebarnya virus baru yang kemudian menyerang sel lain. Hiv tidak mempunyai enzim “check” yang membetulkan kesilapan ketika menukar RNA menjadi DNA pada transkripsi terbalik. Kitaran hidup pendek ini bermaksud bahawa virus bermutasi dan berubah dengan sangat cepat. Sebilangan besar virus yang bermutasi lebih lemah, kadang-kadang tidak dapat membiak sama sekali atau tidak lebih kuat daripada virus pendahulunya. Melalui pemilihan semula jadi, virus-virus ini dapat menjadi lebih kuat dan dapat melawan sistem imun pesakit dan juga menolak ubat hiv. Diumpamakan badan kita adalah kerajaan, sistem kekebalan tubuh adalah tentera kerajaan. Semakin banyak virus yang menyerang, semakin sukar bagi kita untuk melawannya. Sekiranya penggunaan ubat hiv tidak diperhatikan, virus yang kebal ubat hiv dapat menjadi virus yang dominan didalam tubuh pesakit.

Ubat Hiv Herba Sambilata dan Habbatussuda
Rawatan hiv pada masa ini hanya tertumpu pada penggunaan terapi antiretroviral (ARV). Rawatan ini menekan replikasi virus, tetapi tidak menghilangkannya dari badan. Jadi, memakan masa seumur hidup bagi mereka yang mempunyai virus. Pelbagai kajian untuk mencari ubat hiv terbaru yang paling berkesan untuk melawan virus masih berterusan. Penyelidikan yang dilakukan oleh negara maju, menunjukkan bahawa ubat hiv herba sambilata dan habbatussuda terbukti berkesan dalam menekan replikasi hiv. Apabila diberi dos yang betul, ubat hiv herba sambilata dan habbatussuda terbukti mampu mengeluarkan hiv dari sel yang dijangkiti sehingga virus dapat dimusnahkan sepenuhnya. Bukti saintifik Sambilata dan Habbatussauda telahpun di sahkan sebagai ubat hiv oleh negara Amerika dan German.


ANDA BERESIKO TERTULAR HIV?
TERAPI PENCEGAHAN HIV SEGERA Dan JANGAN TERLAMBAT
100% cukup berjaya 1-3 bulan ujian HIV negatif

APABILA ANDA POSITIF HIV?
Tidak bersedia untuk mengambil ARV
Bosan mengambil ARV
Atau telah dirawat tetapi masih belum ada perubahan

SEGERA, KAMI ADALAH AHLINYA
Dengan kaedah terapi dari Sambilata dan Black Seed juga extra herba lain
Insha Allah, anda dapat SEMBUH FUNGSIONAL & VIRAL LOAD NEGATIF

BERAPA LAMA PENGOBATAN
Berdasarkan pengalaman dan testimoni pesakit, rawatan dengan Herbal De Nature cukup selama 6 bulan. Walaupun ujian HIV masih positif, pesakit telah memperoleh imuniti semula jadi meskipun dia tidak mendapatkan rawatan lagi. Sekiranya anda ingin pulih sepenuhnya dengan keputusan ujian VIRAL LOAD NEGATIVE, ia akan memakan masa lebih lama bergantung kepada jumlah virus dan imuniti orang tersebut

JANGAN TUNGGU HIV ANDA BERTAMBAH KRONIK
Kami mempunyai pengalaman merawat HIV AIDS dan telah terbukti dengan TESTIMONI
Apabila Konsumsi Herba De Nature ⇒ Sembuh Fungsional
Apabila anda berhenti minum ⇒ Stamina masih tatap bagus
Anda dapat membuktikan bahawa stamina anda masih cemerlang dan hasil makmal leymocosit leokosit masih pada bilangan normal. Dianjurkan untuk terus melakukan pengubatan, meningkatkan iman kepada Tuhan Yang Maha Esa dan melakukan gaya hidup yang sihat.

KLIK : BUKTI SAINTIFIK SAMBILOTO AMPUH ATASI HIV 

KLIK : 5 HERBAL PEMBUNUH VIRUS BERBASIS SAINS

Mengapa Ubat HIV Herba

Kami tidak menyokong gerakan anti-arv, kami hanya memberikan pilihan rawatan hiv alternatif yang lebih baik. Terbebas dari hiv ( hiv non-reaktif) adalah harapan semua PLHIV. Tentunya tidak ada yang menginginkan, jika anda mengambil ubat hiv, tetapi tindak balas yang anda dapatkan lebih buruk daripada sebelum mengambil ubat tersebut. Dan akan merasa tidak ada gunanya minum ubat hiv setiap hari tetapi tidak ada peningkatan sama sekali.

Fungsi Utama Ubat HIV PT. De Nature Indonesia
De Nature Herba tidak hanya memfokuskan diri pada ubat hiv sahaja dalam menentukan pemulihan hiv anda, tetapi juga memantau anda secara berterusan untuk mencapai hiv yang tidak reaktif. 3 perkara yang selalu kami perhatikan adalah yang pertama adalah berapa banyak jumlah virus dalam darah berkurang. Kedua, berapa kenaikan cd4 dan akhirnya bagaimana perasaan anda. Berikut penjelasanya :

Pertama ⇒ Jumlah virus dalam darah anda berkurang
Fungsi utama ubat hiv herba de nature adalah untuk menggagalkan pembiakan virus yang ada di dalam sel-sel organ dan darah sehingga virus itu dapat dihapuskan sepenuhnya. Terlepas berapapun jumlah virus yang ada dalam darah, tujuan ubat hiv adalah untuk sembuh dari hiv hingga Tes Viral Load Non Reaktif, kerana syarat untuk pulih dari hiv adalah membunuh virus sepenuhnya. Sebagai contoh, jika virus yang memasuki tubuh pesakit adalah 50 maka kita perlu membuang 50. Masuk 1000 virus keluar 1000 virus. Masuk sejuta virus kitapun kena membuang sejuta virus dan seterusnya. Di sini virus tidak boleh ada baki. Hal ini dapat dilakukan olah Sambilatadan habbatussauda yang telah dipatenkan oleh Amerika dan negara-negara barat lain sebagai ramuan pembunuh virus nomer satu.

Kedua ⇒  CD4 anda Naik
Peningkatan CD4 sangat penting dalam mencapai keputusan ujian hiv negatif. Setiap orang tentu berbeza, ada peningkatan dalam CD4 cepat dan ada yang lambat atau ada diantara keduanya. Ini biasanya dipengaruhi oleh faktor usia, lamanya sakit diderita, ubat hiv yang diambil dan diet harian pesakit. Sekiranya anda mengambil ubat hiv herba secara berkala, CD4 anda pasti akan naik, walaupun perlahan. Yang boleh menjadi ukuran keadaan kesihatan anda, adakah anda semakin sihat? sering sakit? atau sakit anda lebih teruk dari sebelumnya.

CD4 normal akan berfungsi dengan baik dan membuat sistem imun anda kembali kuat. Nilai normal untuk cd4 berbeza antara 500 dan 1500. Nilai normal untuk peratusan cd4 adalah antara 30% dan 60%. Setiap orang mempunyai skor CD4 yang berbeza, tetapi secara amnya semakin tinggi nilai CD4 atau CD4%, semakin baik. Sila berbincang dengan doktor tentang maksud hasil makmal anda. Sekiranya keputusan ujian viral load tidak dapat dikesan dan jumlah CD4 anda berada dalam nilai normal, anda boleh bernafas dengan tenang dan santai. Sekiranya hasilnya tidak seperti di atas, bersabarlah sedikit lebih lama. Terus minum ubat hiv anda kerana sebilangan orang memerlukan masa untuk mencapai nilai ini.

Ketiga ⇒ Feel Perasaan Anda Lebih Baik
Dalam rawatan hiv, ada beberapa hal yang dapat diukur dengan pasti seperti viral load dan jumlah sel CD4, tetapi ada perkara yang tidak dapat diukur, iaitu bagaimana perasaan anda? Dengan mengetahui bagaimana perasaan seseorang, kita dapat mengetahui banyak perkara.Ubat hiv yang kita ambil kadang-kadang mempunyai kesan sampingan. Sebilangan orang merasakan kesannya sangat minimum dan ada yang memberikan kesan sampingan yang serius sehingga mengganggu aktiviti. Adalah sangat penting untuk bercerita dan membincangkan bagaimana perasaan anda sebelum dan selepas mengambil ubat hiv, sama ada fizikal atau mental.

Cara untuk mengurangkan jumlah virus dalam darah dan meningkatkan CD4 ke tahap normal adalah dengan terus minum ubat hiv dan menjalani gaya hidup yang sihat. Sementara itu, multivitamin dan makanan tambahan sifatnya hanya membantu. Anda harus menjaga diri dengan terus menjaga makan makanan yang sihat, kekal aktif dari segi fizikal dan mental, mengurangkan tekanan, tidur lena, bersenam dll.

Ubat Herbal Hiv De Nature Indonesia

Hiv Non Reaktif Selama 3 Sampai 6 Bulan Rawatan

Ubat HIV Herba Paling Berkesan Cukup 6 Bulan Negatif

Ubat HIV Herba Paling Berkesan Cukup 6 Bulan Negatif

Ubat HIV Herba De Nature Indonesia Telah Diuji Secara Klinikal
Berkesan mengurangkan penyebaran virus di dalam badan dan menangani semua aduan hiv ke tahap yang tidak lagi dapat dikesan oleh ujian hiv negatif. Dalam perubatan herba, beberapa bahan aktif semula jadi selalu digabungkan dan diuji dan diproses secara klinikal menggunakan teknologi moden. Berfungsi dengan 7 bahan semula jadi yang berbeza, yang memungkinkannya menembusi semua tisu sel-T dan CD4 untuk melawan virus dan bakteria didalam badan.

Apabila digunakan dengan betul, mereka biasanya berfungsi lebih cepat daripada agen konvensional. Ia juga berfungsi untuk menyokong imuniti, meningkatkan nisbah T-helper dan menguatkan sel-sel penekan untuk berfungsi antivirus. Dalam ramuan herba terdapat dua puluh mineral, tiga belas vitamin, sebelas asid amino dan dua asid lemak yang merupakan nutrien penting untuk meningkatkan keberkesanan rawatan dan mencegah perkembangan daya tahan.

Bagaimana Ubat Hiv Herba De Nature Berfungsi?
Mungkin diperlukan beberapa hari hingga beberapa minggu untuk hiv menetap di dalam badan. Sekiranya anda memulakan ubat herba dengan cepat ini dapat mencegah virus yang sudah ada di dalam badan anda dari memproduksi dan membiak. Set ubat hiv yang kami sediakan dapat membantu membolehkan sistem imun, meningkatkan cd4 dan mengaktifkan sel-T untuk menghentikan virus daripada mereplikasi pada sel tubuh yang dijangkiti. Sel-sel yang pada awalnya dijangkiti akan mati secara semula jadi dalam masa yang singkat tanpa menghasilkan lebih banyak salinan hiv.

Lebih Banyak Penyelidikan Ilmiah mengenai Ubat HIV De Nature Indonesia
◊ Meningkatkan sistem ketahanan badan
◊ Menentang resitensi kerana penggunaan antibiotik jangka panjang
◊ Meng-hadkan jangkitan dan mencegah penyakit oportunistik
◊ Menghentikan pemusnahan sel-T pembantu
◊ Menambah dan mengekalkan jumlah sel cd4
◊ Membantu dalam menghambat hiv kepada aids
◊ Merangsang keupayaan penyembuhan diri badan
◊ Ubat PrEP baik untuk anda yang terdedah kepada hiv
◊ Membolehkan pesakit seropositif bebas Aids
◊ Matikan virus sehingga keputusan ujian viral load negatif
◊ Bersihkan darah dan semua dinding sel dari virus, bakteria dan patogen
◊ Detoxsisasi yang aman melalui urine dan keringat

Sahabat Baik, Sehingga Di Sini Bolehkah Anda Memahaminy?
Bahawa ubat hiv herba yang telah diuji secara klinikal, berkesan dalam menangani semua aduan hiv. Dan kepatuhan kepada peraturan yang ditetapkan adalah kunci kejayaan rawatan hiv yang tidak reaktif. Ini adalah perbincangan kami mengenai ubat hiv herba De Nature. Semoga bermanfaat untuk anda dan keluarga. Terima kasih atas perhatian semua. Salam sihat we do because we care.

Bagikan ke

Ubat HIV Herba Paling Berkesan Cukup 6 Bulan Negatif

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!