Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Ubat Penawar Aids Dengan Jangkitan Oportunistik

Jangkitan Oportunistik dan Komplikasi AIDS Perlu Diwaspadai, Ini Bahayanya
Jangkitan oportunistik adalah jangkitan yang disebabkan oleh virus, kulat, bakteria, atau parasit yang biasanya dialami oleh orang dengan sistem imun yang lemah. Ini adalah hal yang paling biasa pada PLHIV kerana virus hiv menyerang sel cd4 yang merupakan bahagian penting daripada sistem imun badan seseorang. Apabila tidak mendapatkan rawatan hiv , orang dengan hiv akan mememasuki fase 3 yang disebut sindrom imunodefisiensi atau aids dan mengalami pelbagai infeksi penyakit yang disebut infeksi oportunistik. Ini adalah tingkatan terkahir untuk hiv. Lalu adakah ubat penawar aids ?  Jom tahu lebih banyak apa sahaja jangkitan tersebut dan bagaimana cara mengobatinya.

Dapatkan maklumat ubat penawar aids dari pakar herba bertauliah penyakit berjangkit tentang hiv secara online dari mana jua anda berada tanpa perlu menunggu giliran. Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati. Fahami semuanya dalam 5 minit!

KLIK : UBAT HERBA HIV TANPA KESAN SAMPINGAN

Infeksi Oportunistik Yang Paling Umum
Umumnya, orang sehat memiliki cd4 dengan rentang 500-1600 per milimeter kubik darah. Orang dengan hiv positif yang tidak mendapatkan rawatan biasanya cd4 akan terus menurun sehingga memiliki risiko tinggi untuk terserang infeksi oportunistik, iaitu jika memiliki jumlah cd4 di bawah 200. Semakin rendah cd4 seseorang maka semakin rentan ia untuk mengidap pelbagai penyakit. Berikut ini  infeksi oportunistik atau komplikasi hiv yang umum terjadi : Candidiasis, Tuberkulosis, Sarkoma Kapos, Limfom, Kanser serviks, Herpes Simplex dan Herpes Zoster.

Ubat Penawar Aids Dengan Jangkitan Oportunistik Perskipsi Doktor
Untuk mengelakkan jangkitan oportunistik dan komplikasi hiv di atas adalah ketahui status hiv anda dan ambil segera buat rawatan jika anda menguji positif hiv. Ujian hiv adalah kaedah paling tepat untuk mengetahui status hiv, terutama bagi anda yang pernah melakukan seks berisiko atau mempunyai sejarah menjadi penagih dadah. Wanita hamil juga disarankan menjalani ujian hiv. Sekiranya keputusan ujian menunjukkan bahawa anda positif hiv, doktor akan memberi anda ubat. Ubat yang biasa doktor berikan adalah jenis arv. Meski arv tidak dapat menyembuhkan jangkitan hiv, namun ubat-ubatan ini dapat mencegah perkembangan hiv didalam badan, mencegah jangkitan oportunistik dan komplikasi hiv serta membantu anda menjalani kehidupan yang sihat seperti orang lain.

UBAT PENAWAR AIDS TERBUKTI BERKESAN

SAINTIFIK HERBA BERKESAN TES VIRAL LOAD NEGATIF

Ubat Penawar Aids Herba Alami
Herba De Nature terbukti cepat meningkatkan daya tahan tubuh. Salah satu kesan terhadap penyakit hiv adalah penurunan daya tahan tubuh yang dapat dilihat secara objektif melalui penurunan nilai cd4. Beberapa cara digunakan untuk membunuh virus hiv sehingga dapat meningkatkan sistem kekebalan tubuh pesakit hiv. Baru-baru ini, ubat penawar aids berbahan herba alami telah menjadi topik penyelidikan yang menarik untuk dikaji sebagai terapi pendamping dan suplement makanan yang terbukti berkesan. Salah satu ubat penawar aids berbahan herba yang dapat digunakan untuk meningkatkan cd4 adalah habbatussauda, moringa, ginko biloba, andropis paniculata dan juga spirulina.  Senyawa dalam herba tersebut dapat dengan capat meningkatkan daya tahan dan bertindak sebagai antioksidan. Dalam penyelidikan telah terbukti dapat meningkatkan nilai cd4 sehingga dapat meningkatkan kemampuan tubuh untuk mencegah jangkitan oportunistik pada PLHIV (Astana et al., 2018 )

Rawatan Herba De Nature telah berjaya sehingga dibanyak tempat di dunia. Dengan tindakan kolektif  yang tegas dan komitmen yang mantap untuk tahun-tahun yang akan datang, generasi bebas aids dapat dicapai.

Hasil kajian rintis ini cukup meyakinkan. Arv ubat penawar aids semasa tidak dapat mematikan virus sepenuhnya. Tubuh inilah yang secara semula jadi dapat membebaskan diri dari semua jangkitan virus yang biasa. Satu-satunya cara untuk menangani virus seperti hiv yang bersembunyi di dalam sel adalah dengan meningkatkan sistem imun individu. Herba Habbatussauda dan Sambilata mempunyai kandungan fungsional, timokuinone yang menurut penyelidikan adalah perangsang imun dan modulator sistem imun. Kedua-duanya mengatur sistem imun dan merangsangnya. Timoquinone diketahui berperanan dalam kemampuan unik untuk menyembuhkan beberapa penyakit di seluruh spektrum. Doktor dan penyelidik tidak terkejut jika Habbatussauda dan Sambilata adalah salah satu elemen aktif yang meningkatkan sistem imun semula jadi yang akhirnya mengawal dan menghilangkan virus hiv sepenuhnya.

Ubat Penawar Aids Dengan Jangkitan Oportunistik

Ubat Penawar Aids Dengan Jangkitan Oportunistik

Keberkesanan Ubat Aids De Nature
• Menahan pertumbuhan hiv
• Menghambat replikasi hiv
• Mengurangkan jumlahhiv dalam darah
• Meningkatkan sistem ketahanan badan
• Membantu mengurangkan kesan sampingan ARV
• Menghentikan virus daripada merosakkan sistem imun
• Mengelakkan jangkitan hiv daripada berkembang menjadi aids
• Meningkatkan lebih banyak lagi CD4 & CD8 dalam tempoh singkat
• Menangkal radikal bebas yang boleh menyebabkan penurunan kesihatan
• Mengeluarkan virus tersembunyi didalam DNA Sel-T untuk dimusnahkan sepenuhnya
• Mencegah jangkitan oportunistik hiv (seperti: Toxo, Tuberkulosis, Meningitis dll)

Menggunakan produk herba untuk terapi hiv semula jadi telah menjadi gaya hidup yang melekat bagi penderita hiv. Herba sebagai ubat dan makanan tambahan berkhasiat tinggi tidak dapat dipisahkan dari aktiviti rutin harian. Dalam satu hari, sekurang-kurangnya orang yang hidup dengan hiv bersentuhan dengan herba dua kali, iaitu pagi dan malam. Herba mesti dimakan secara berkala untuk menjaga kesihatan jangka panjang, menjaga cd4 tetap normal, mengaktifkan sel-T dan mencegah jangkitan oportunistik. Herba bukanlah barang yang boleh berfungsi dengan serta-merta. Kesabaran dan rutin diperlukan untuk penggunaannya sehingga tujuan utama viral load non reaktif dapat dicapai dengan jayanya.

Penggunaan produk herba untuk ubat penawar aids semula jadi mempunyai kesan yang baik untuk menjaga kekebalan tubuh, terutama sel cd4. Dengan pelbagai formula herba yang ditawarkan, anda dapat memperoleh hasil yang diinginkan, terutama jika ubat penawar aids dipercayakan kepada produk yang sudah mempunyai nama, seperti De Nature.

Dalam Garis Panduan Besar Tumbuhan Ubat ” Dr. Geert Verhelst “
Beliau mengatakan bahawa ubat untuk hiv berbahan herba dapat menyokong kekebalan tubuh sehingga 98%, meningkatkan nisbah T-helper, mengaktifkan penekan sel dan bekerja antivirus. Terdapat dua puluh mineral, tiga belas vitamin, sebelas asid amino dan dua asid lemak yang merupakan nutrien penting. Sekiranya ini tidak ada dalam makanan, sistem kekebalan tubuh akan terguncang.

Ubat Penawar Aids Berbahan Herba Adalah Terapi Kombinasi Terbaik
Bahan baku yang aman, kesan sampingan yang sedikit boleh dikatakan tidak ada, herba juga terbukti bebas toksik. Tujuan utama Pemberian ubat herba adalah untuk menekan jumlah virus sehingga ujian viral load menjadi negatif, sehingga dapat meningkatkan status imun pesakit dan mengurangkan kematian akibat jangkitan oportunistik.

Ubat penawar aids berbahan herba telah digunakan secara meluas sehingga 54% oleh pesakit hiv di berbagai negara. Penggunaan ubat penyakit hiv yang diperbuat daripada herba telah berjaya mengurangkan kadar kematian yang berkaitan dengan hiv aids dari 1.5 juta pada tahun 2015 kepada 1.1 juta 2020. Ubat penyakit hiv herba sebagai antivirus juga berguna untuk mencegah penularan hiv kepada pasangan seksual, serta penularan hiv dari ibu ke anak. Sehingga pada akhirnya,dapat mengurangkan jumlah kes orang baru yang dijangkiti hiv di pelbagai negara.

Disclaimer : Hasil individu akan berbeza. Bergantung pada keparahan penyakit dan metabolisme masing-masing. Setelah memakan ubat herba hiv ini selama beberapa hari, biasanya anda akan mengalami peningkatan dalam keadaan kesihatan anda (berbeza-beza untuk setiap individu). Biasanya memerlukan sekurang-kurangnya 1 bulan terapi untuk mencapai kemajuan yang sangat ketara. seperti: Peningkatan cd4, Peningkatan selera makan, stamina dan tenaga badan, Jumlah virus dalam darah menurun semasa ujian viral load dan Pengurangan simptom dan kenaikan berat badan pada pesakit yang berkaitan dengan aids. Sekian dari saya mengenai ubat penawar aids berbahan herba Produk PT. De Nature Indonesia. Wasap terus untuk respon pantas. Salam Sihat De Nature. We Do Because We Care.

Bagikan ke

Ubat Penawar Aids Dengan Jangkitan Oportunistik

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!