Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Ubat Penyakit HIV Cd4 Meningkat Sepantas 21 Hari

Bicara mengenai ubat penyakit hiv pastinya tidak dapat dipisahkan dari terapi arv. Kerana apa sahaja jenis arv, ini adalah ubat penyakit hiv yang telah dipatenkan oleh dunia kesihatan antarabangsa sebagai ubat hiv aids rasmi. Tanpa mengira kontroversi dan kesan sampingan, tentu tujuan utama rawatan adalah menjadikan kita lebih sihat bukan? Terapi arv telah disediakan secara percuma di Malaysia oleh Kementerian Kesihatan sejak tahun 2006. Namun, hanya 28% pesakit hiv yang menjalani rawatan yang konsisten kerana kesedaran di kalangan pesakit untuk mendapatkan rawatan masih rendah. Rasa malu dan tidak mengetahui tentang pelbagai jenis rawatan yang diberikan oleh kerajaan untuk membantu mereka melawan penyakit ini menjadi faktor utama pesakit tidak mendapatkan obat penyakit hiv secara baik.

Hubungan sesama jenis merangkumi lebih daripada separuh kes penularan hiv di Malaysia. Dari data Kementerian Kesihatan Malaysia, kes penularan hiv meningkat sebanyak 94%. Terdapat perubahan dalam corak penularan, dari sebelumnya dikuasai oleh kes dadah. Di mana homoseksual menyumbang 57% sementara heteroseksual menyumbang 37%. Untuk kes penularan jarum pengguna narkoba hanya 3%. Selain jangkitan melalui hubungan seksual, hiv juga ditularkan dari ibu ke anak yang belum lahir, pemindahan darah atau pemindahan organ dan jarum yang tercemar.

KLIK : UBAT HIV HERBA DI FARMASI MALAYSIA

Dapatkan maklumat ubat untuk hiv dari pakar herba bertauliah penyakit berjangkit tentang hiv secara online dari mana jua anda berada tanpa perlu menunggu giliran. Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati. Adakah anda sedia untuk melawan jangkitan hiv ?
Ketahui dalam 5 minit!

Keberhasilan Ubat Penyakit Hiv Herba

Rawatan herba adalah terapi kombinasi terbaik untuk pesakit yang dijangkiti hiv sehingga kini. Bahan baku yang aman, kesan sampingan yang sedikit boleh dikatakan tidak ada, herba juga terbukti bebas toksik. Tujuan utama Pemberian ubat penyakit hiv herba adalah untuk menekan jumlah virus sehingga ujian viral load menjadi negatif, sehingga dapat meningkatkan status imun pesakit dan mengurangkan kematian akibat jangkitan oportunistik.

Ubat penyakit hiv berbahan herba telah digunakan secara meluas sehingga 54% oleh pesakit hiv di berbagai negara. Penggunaan ubat penyakit hiv yang diperbuat daripada herba telah berjaya mengurangkan kadar kematian yang berkaitan dengan hiv aids dari 1.5 juta pada tahun 2015 kepada 1.1 juta 2020. Ubat penyakit hiv herba sebagai antivirus juga berguna untuk mencegah penularan hiv kepada pasangan seksual, serta penularan hiv dari ibu ke anak. Sehingga pada akhirnya,dapat mengurangkan jumlah kes orang baru yang dijangkiti hiv di pelbagai negara.

BUKTI SAINTIFIK HERBA BERKESAN

SEMBUHKAN HIV VIRAL LOAD 100% NEGATIF

Hasil Ujian Cd4 Normal Dan Viral Load Negatif Memerlukan Rawatan Herba Yang Berjaya
Kejayaan ubat penyakit hiv herba pada pesakit hiv dinilai oleh tiga faktor iaitu: kejayaan klinikal, kejayaan imunologi dan kejayaan virologi. Kejayaan klinikal adalah berlakunya perubahan klinikal pada pesakit hiv seperti kenaikan berat badan atau perbaikan jangkitan oportunistik setelah pemberian herba. Kejayaan imunologi adalah perubahan Limfosit CD4 bertambah baik yang meningkat lebih tinggi daripada permulaan rawatan selepas pemberian herba. Sementara itu, kejayaan virologi adalah penurunan jumlah virus dalam darah setelah pemberian ubat-ubatan herba. Sasaran yang ingin dicapai dalam kejayaan virologi adalah mencapai jumlah virus serendah mungkin atau di bawah had pengesanan yang dikenali sebagai bilangan virus yang tidak dapat dikesan (undetectable viral load).

Kepatuhan Minum Ubat Penyakit Hiv Herba
Sama dengan terapi arv, terapi herba juga memerlukan kepatuhan yang merupakan faktor utama dalam mencapai kejayaan rawatan hiv. Mematuhi pengambilan ubat mengikut dos dan tidak putus selama 6 bulan atau lebih bergantung cd4 dan tingkat keparahan penyakit. Kepatuhan dalam mengambil ubat herba adalah faktor terpenting dalam mengurangkan jumlah virus hiv dalam tubuh. Penindasan jumlah virus yang berpanjangan dan stabil bertujuan untuk mengekalkan sistem imun badan yang tinggi. Oleh itu, orang yang dijangkiti hiv akan mendapat kualiti hidup yang baik dan juga mencegah penyakit dan kematian.

Ubat Penyakit HIV Cd4 Meningkat Sepantas 21 Hari

Ubat Penyakit HIV Cd4 Meningkat Sepantas 21 Hari

Dalam Garis Panduan Besar Tumbuhan Ubat ” Dr. Geert Verhelst “
Beliau mengatakan bahawa ubat untuk hiv berbahan herba dapat menyokong kekebalan tubuh sehingga 98%, meningkatkan nisbah T-helper, mengaktifkan penekan sel dan bekerja antivirus. Terdapat dua puluh mineral, tiga belas vitamin, sebelas asid amino dan dua asid lemak yang merupakan nutrien penting. Sekiranya ini tidak ada dalam makanan, sistem kekebalan tubuh akan terguncang.

Khasiat Ampuh Ubat HIV De Nature
• Menahan pertumbuhan hiv
• Menghambat replikasi hiv
• Mengurangkan jumlahhiv dalam darah
• Meningkatkan sistem ketahanan badan
• Membantu mengurangkan kesan sampingan ARV
• Menghentikan virus daripada merosakkan sistem imun
• Mengelakkan jangkitan hiv daripada berkembang menjadi aids
• Meningkatkan lebih banyak lagi CD4 & CD8 dalam tempoh singkat
• Menangkal radikal bebas yang boleh menyebabkan penurunan kesihatan
• Mengeluarkan virus tersembunyi didalam DNA Sel-T untuk dimusnahkan sepenuhnya
• Mencegah jangkitan oportunistik hiv (seperti: Toxo, Tuberkulosis, Meningitis dll)

Bagaimana Ubat Herba HIV De Nature Bekerja?
Diperlukan beberapa hari ke minggu bagi hiv untuk menjadi mapan didalam badan. Jika anda memulai rawatan herba dengan cepat, set herba mampu mencegah hiv yang sudah ada didalam badan anda dari memproduksi dan membiak. Set Herba De Nature yang kami berikan dapat membantu mempertingkan sistem imun CD4 untuk menghentikan virus dari replikasi dalam sel-sel badan yg terinfeksi. Sel-sel yang awalnya terinfeksi kemudian akan mati secara alami dalam waktu singkat tanpa menghasilkan lebih banyak salinan hiv.

Penelitian Yang Lebih Ilmiah Pada Ubat HIV Herba De Nature
◊ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
◊ Melawan resistensi akibat penggunaan antibiotik jangka panjang
◊ Membatasi infeksi dan mencegah penyakit oportunistik
◊ Menghentikan perusakan sel T helper
◊ Meningkatkan dan mempertahankan jumlah sel cd4
◊ Pembantu dalam menghambat hiv berkembang pada aids
◊ Menstimulasi kapasitas penyembuhan diri tubuh
◊ Obat PrEP yang baik untuk anda yang terpajan hiv
◊ Memungkinkan pasien seropositif bebas Aids
◊ Mematikan virus hingga hasil tes viral load negatif
◊ Membersihkan darah dan semua dinding sel dari virus, bakteri dan patogen jahat
◊ Detoxsisasi yang aman melalui urine dan keringat

Hasil kajian rintis mengenai ubat penyakit hiv herba cukup meyakinkan. Arv ubat untuk hiv semasa tidak dapat “membunuh” virus sepenuhnya. Tubuh inilah yang secara semula jadi membebaskan diri dari semua jangkitan virus yang biasa. Satu-satunya cara untuk menangani virus seperti hiv yang bersembunyi di dalam sel adalah dengan meningkatkan sistem imun individu. Habbatussauda mempunyai kandungan fungsional, timokuinone yang menurut penyelidikan adalah perangsang imun dan modulator sistem imun. Kedua-duanya mengatur sistem imun dan merangsangnya. Timoquinone diketahui berperanan dalam kemampuan unik untuk menyembuhkan beberapa penyakit di seluruh spektrum. Doktor dan penyelidik tidak terkejut jika Habbatussauda adalah salah satu elemen aktif yang meningkatkan sistem imun semula jadi yang akhirnya mengawal dan menghilangkan virus hiv sepenuhnya.

Arv ubat hiv dipercayai dapat menekan virus menjadi tidak lagi aktif. Tetapi malangnya arv ubat untuk hiv mempunyai sejumlah kesan sampingan seperti buah pinggang, lemah badan, gastrointestinal, kardiovaskular, resistensi insulin, pendarahan, kesan pada kepadatan tulang, kesihatan hati, kesihatan neurologi, dan masalah psikiatri. Faktor inilah yang membuat, banyak pesakit melengkapkan rawatan mereka dengan ubat penyakit hiv herba tradisional sebagai sokongan untuk meningkatkan kesihatan mereka. Demikian penjelasan dari saya. Semoga bermanfaat untuk anda dan juga keluarga. Salam sihat De Nature

Bagikan ke

Ubat Penyakit HIV Cd4 Meningkat Sepantas 21 Hari

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!