Whatsapp
Mifta
● online
Halo, perkenalkan saya Mifta
baru saja
Ada yang bisa saya bantu?
baru saja
Kontak Kami
Member Area

Ubat Untuk HIV AIDS Terbukti Tes Viral Load Negatif

Adakah anda sedang mencari ubat untuk hiv aids yang terbukti berkesan sehingga ujian viral load negatif ? Uji viral load adalah ujian untuk mengukur jumlah virus hiv dalam darah. Hasil ujian viral load yang terbaik adalah yang dilaporkan sebagai “tidak dapat dikesan”. Viral load adalah pemeriksaan yang dilakukan untuk melihat keberkesanan rawatan hiv pada pesakit hiv. Pertubuhan kesihatan sedunia (WHO) juga mengesyorkan ujian viral load sebagai kaedah untuk memantau keberkesanan rawatan. Tidak ada angka viral load yang ‘ajaib’. Kita tidak tahu berapa lama pesakit hiv boleh kekal sihat dengan viral load tertentu. Yang kita tahu ialah semakin rendah semakin baik, itu artinya hidup lebih lama dan lebih sihat.

Dapatkan maklumat ubat untuk hiv aids dari pakar herba bertauliah penyakit berjangkit tentang hiv secara online dari mana jua anda berada tanpa perlu menunggu giliran. Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati. Adakah anda sedia untuk melawan jangkitan hiv ?
Ketahui dalam 5 minit!

KLIK : UBAT HIV PALING AMPUH DI MALAYSIA

Bagaimana Uji Viral Load Digunakan?

  1. Untuk Prognosis : viral load dapat membantu meramalkan berapa lama kita akan kekal sihat. Semakin tinggi viral load, semakin cepat penyakit hiv berkembang.
  2. Untuk Pencegahan: viral load menunjukkan jangkitan pada orang lain. Semakin tinggi viral load, semakin mudah untuk menyebarkan hiv kepada orang lain.
  3. Untuk Pemantauan Terapi : ujian viral load menunjukkan adakah rawatan hiv mengawal virus. Rawatan berjaya apabila viral load diturunkan sekurang-kurangnya 90% dalam masa 8 minggu sejak memulakan terapi. Viral load akan terus menurun hingga kurang dari 50ml dalam masa enam bulan. Diperkirakan bahawa viral load harus diukur 2-8 minggu setelah memulakan terapi. Kemudian viral load harus dipantau setiap 6 bulan untuk individu hiv-positif dengan kepatuhan yang baik terhadap viral load yang tidak dapat dikesan.

BUKTI SAINTIFIK HERBA BERKESAN

TES VIRAL LOAD NEGATIF

Ubat Untuk HIV AIDS Terbukti Tes Viral Load Negatif

Herba De Nature Terbukti Cepat Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
Salah satu kesan terhadap penyakit hiv adalah penurunan daya tahan tubuh yang dapat dilihat secara objektif melalui penurunan nilai cd4. Beberapa cara digunakan untuk membunuh virus hiv sehingga dapat meningkatkan sistem kekebalan tubuh pesakit hiv. Baru-baru ini, ubat untuk hiv aids herba telah menjadi topik penyelidikan yang menarik untuk dikaji sebagai terapi pendamping bagi penderita hiv. Salah satu ubat untuk hiv aids herba yang dapat digunakan untuk meningkatkan cd4 adalah habbatussauda, moringa, ginko biloba, andropis paniculata dan juga spirulina.  Senyawa dalam herba tersebut dapat dengan capat meningkatkan daya tahan dan bertindak sebagai antioksidan. Dalam penyelidikan telah terbukti dapat meningkatkan nilai cd4 sehingga dapat meningkatkan kemampuan tubuh untuk mencegah komplikasi yang berkaitan dengan hiv aids (Astana et al., 2018 )

HABBATUSSAUDA FOR HIV VIRUS
Jangkitan kulat adalah penyakit candida albicans yang paling sering muncul di mulut penderita hiv. Habbatussauda adalah tumbuhan herba yang boleh digunakan untuk mengatasi masalah ini. Kandungan Acemannan dan bahan aktif lain dalam habbatussauda memainkan peranan aktif sebagai anti-kulat dan penguat imun yang berfungsi bersama secara sinergis. Senyawa yang terdapat dalam habbatussauda, juga dapat mempercepat penyembuhan luka. Ini menjadikan harapan yang menjanjikan untuk pengembangan habbatussauda sebagai ubat untuk hiv aids alternatif yang boleh digunakan dengan selamat dan berkesan.

Dalam Islam, mengonsumsi habbatussauda telah dianjurkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. “Sesungguhnya di dalam Habbatussauda terdapat penyembuh bagi segala macam penyakit, kecuali kematian” (HR Bukhori & Muslim). Study kes habbatussauda sebagai ubat untuk hiv aids 2020 diterbitkan dalam Journal of Herbal Medicine. Penyelidikan ini menceritakan tentang seorang plhiv yang mengalami peningkatan CD4 dan remisi sepenuhnya setelah menjalani rawatan rutin terhadap habbatussauda. Pesakit itu dirawat dengan Habbatussauda selama enam bulan, setelah itu ujian makmal menunjukan viral load negatif.

Hasil kajian rintis ini cukup meyakinkan. Arv ubat untuk hiv semasa tidak dapat mematikan  virus. Tubuh inilah yang secara semula jadi membebaskan diri dari semua jangkitan virus yang biasa. Satu-satunya cara untuk menangani virus seperti hiv yang bersembunyi di dalam sel adalah dengan meningkatkan sistem imun individu. Habbatussauda mempunyai kandungan fungsional, timokuinone yang menurut penyelidikan adalah perangsang imun dan modulator sistem imun. Kedua-duanya mengatur sistem imun dan merangsangnya. Timoquinone diketahui berperanan dalam kemampuan unik untuk menyembuhkan beberapa penyakit di seluruh spektrum. Doktor dan penyelidik tidak terkejut jika Habbatussauda adalah salah satu elemen aktif yang meningkatkan sistem imun semula jadi yang akhirnya mengawal dan menghilangkan virus hiv sepenuhnya.

Ubat Untuk HIV AIDS Terbukti Tes Viral Load Negatif

Ubat Untuk HIV AIDS Terbukti Tes Viral Load Negatif

Keberkesanan Ubat Untuk Hiv Aids De Nature
• Menahan pertumbuhan hiv
• Menghambat replikasi hiv
• Mengurangkan jumlahhiv dalam darah
• Meningkatkan sistem ketahanan badan
• Membantu mengurangkan kesan sampingan ARV
• Menghentikan virus daripada merosakkan sistem imun
• Mengelakkan jangkitan hiv daripada berkembang menjadi aids
• Meningkatkan lebih banyak lagi CD4 & CD8 dalam tempoh singkat
• Menangkal radikal bebas yang boleh menyebabkan penurunan kesihatan
• Mengeluarkan virus tersembunyi didalam DNA Sel-T untuk dimusnahkan sepenuhnya
• Mencegah jangkitan oportunistik hiv (seperti: Toxo, Tuberkulosis, Meningitis dll)

GINKO BILOBA UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH PANJANG
TERBUKTI  MEMBUNUH 14 JENIS KANKER DAN 13 JENIS INFEKSI
The Journal of  Nutrition dalam kajian 2016 menunjukkan bahawa ginko biloba ubat untuk hiv aids mengandungi asam amino yang mengandung sulfur yang merangsang aktiviti dalam sistem kekebalan tubuh dan membantu melawan jangkitan hiv. Para penyelidik mencatat bahawa senyawa pada ginko biloba dapat meningkatkan fungsi sistem kekebalan dengan merangsang produksi jenis sel tertentu. Sel-sel ini termasuk sel cd4 dan sel-T serta makrofag yang membantu melawan infeksi hiv aids. Sehingga orang dengan hiv aids dapat kekal sihat dan bebas dari jangkitan oportunistik.

TANAMAN UBAT EKSOTIK ANDROGRAPHIS PANICULATA
SAMBILATA PENAKLUK VIRUS TERKENAL DI DUNIA BARAT
Sambilata adalah tumbuhan herba pembunuh virus yang populer di Asia, Afrika, Eropa dan Amerika. Kini, dalam garis lintang generasi A, minat yang semakin meningkat terhadap tanaman sambilata eksotik semakin luas. Sambilata atau andrographis paniculata dari keluarga Acanthaceae – adalah salah satu pembunuh virus untuk ubat untuk hiv aids , kanser, diabetes, dll. Analisis meta sambilata yang dilakukan beberapa tahun yang lalu mengenai penggunaan perubatan dan aktiviti farmakologinya menyatakan bahawa tanaman pahit ini mengandungi flavonoid, xanthones, antimikroba, anti-radang, antioksidan, imunostimulasi, antidiabetik etc.

THE HEALING POWER OF SPIRULINA FIGHTS HIV AND CANCER
Saintis dari Dana-Farber Cancer Institute Viral Pathogenesis Laboratory dan Harvard Medical School, mengumumkan penyelidikan yang sedang dijalankan: Tumbuhan herba pembunuh virus Ekstrak Spirulina dalam kepekatan 5-10 g ml sebagai ubat untuk hiv aids mendorong pengeluaran virus hiv dan mengurangkan replikasi virus. Sementara kepekatan yang lebih tinggi dapat menghentikan pembiakan virus sepenuhnya. Kumpulan saintis perubatan lain telah menerbitkan kajian baru mengenai spirulina yang disebut Calcium-Spirulant. Ini sangat menjanjikan untuk ubat untuk hiv aids yang sangat bermanfaat bagi pesakit aids yang terdedah kepada jangkitan ini. Apabila virus menyerang sel, virus pertama kali melekat pada membran sel. Namun, kerana ekstrak spirulina, virus tidak dapat memasuki membran sel untuk menjangkiti sel. Virus disekat, tidak dapat ditiru. Ini akhirnya dihilangkan oleh pertahanan semula jadi badan. Ekstrak spirulina boleh menjadi ubat untuk hiv aids yang berguna yang dapat membantu pesakit aids menjalani kehidupan yang lebih normal dan lebih lama.

Bagaimana Ubat Untuk HIV AIDS De Nature Bekerja?
Diperlukan beberapa hari ke minggu bagi hiv untuk menjadi mapan didalam badan. Jika anda memulai rawatan herba dengan cepat, set herba mampu mencegah hiv yang sudah ada didalam badan anda dari memproduksi dan membiak. Set Herba De Nature yang kami berikan dapat membantu mempertingkan sistem imun CD4 untuk menghentikan virus dari replikasi dalam sel-sel badan yg terinfeksi. Sel-sel yang awalnya terinfeksi kemudian akan mati secara alami dalam waktu singkat tanpa menghasilkan lebih banyak salinan hiv.

Bagaimana Untuk Hiv Yang Dah Lama? Tidakkah Terlambat?
Lebih baik lewat daripada tidak dirawat sama sekali, bukan? Kembali ke tujuan awal ubat untuk hiv aids adalah menjadikan tubuh kita lebih sihat daripada sebelumnya. Akan berbeza jika anda mengambil ubat pada awal jangkitan, tetapi percayalah bahawa tanpa mengira fasa jangkitan hiv, penyakit anda masih boleh mendapatkan rawatan. Ubat untuk hiv aids De Nature adalah penyelesaian terbaik untuk membasmi virus yang mematikan ini, dengan meningkatkan sel-sel imun cd4, mencegah & mengatasi jangkitan oportunistik, menghilangkan virus dalam darah dan dapat mengeluarkan virus dari sel T untuk dimusnahkan sepenuhnya.

Note: Untuk mendapatkan hasil yang optimum, disarankan untuk melakukan rawatan sekurang-kurangnya 1 bulan, kerana proses rawatan herba tidak dapat instan. Ubat herba De Nature sangat selamat dan tidak memberikan kesan sampingan pada badan kerana semua ramuan diperbuat daripada bahan alami semulajadi yang telah teruji klinis.

Kami telah menjual beribu produk dengan testimoni yang amat sangat memberangsangkan. Semuanya telah membuktikan Keberkesanan dan kebaikan herba De Nature, bagaimana dengan anda? Segera lakukan tindakan yang dapat mengubah hidup anda menjadi lebih sihat dan lebih bahagia dalam setiap saat yang berharga dengan pakej ubat untuk hiv aids De Nature. We do because we care.

Bagikan ke

Ubat Untuk HIV AIDS Terbukti Tes Viral Load Negatif

Komentar

Saat ini belum tersedia komentar.

Mohon maaf, form komentar dinonaktifkan pada halaman/artikel ini.
error: Content is protected !!